>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bez karty

K 2

kirk

Użytkownik
Takie mam pytanie. Bo wszyscy wypisują o tej karcie wszędzie, a z tego co przeczytałem wyszła ona niedawno. Nie potrzebuję jej, skrill byłby mi tylko potrzebny do pośrednictwa między bukiem a bankiem przez internet. A płacić bez sensu za nią mi się nie chce, bo używać nie będę. Jest opcja mieć i korzystać z tego serwisu bez zamawiania karty?

M 837

marcios

Użytkownik
Nie musisz karty zamawiać, można mieć konto bez karty ale czy to się opłaca skoro za wypłate kasy z Skrill na konto bankowe płacisz 2,95 Euro a za wypłate kasy w bankomacie kartą 1,8 Euro więc w ciągu roku płacąc nawet za karte 10 Euro wyjdzie to taniej niż wypłaty na konto z Skrilla.

Otrzymane punkty reputacji: +1
przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
masz kartę to jak kasa dojdzie z buków to od razu idziesz do bankomatu i wypłacasz to co potrzebujesz. A nie czekasz dni robocze na wpłatę na konto bankowe i przynajmniej nie będziesz musiał się tlumaczyć przed kimś skąd masz takie środki na swoim rachunku bankowym. Logiczne?

Otrzymane punkty reputacji: +1
przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
tutaj na forum wiele było pisanych o tym ile można wpłacać na konto bankowe etc.. zobacz na post autora psm : Urząd Kontroli Skarbowej i wtedy się przekonasz jak to jest.
Nie rób sobie problemów z bankami, zrób kartę 10 euro to niedużo jak na rok, wygrasz np. 10 tys i sobie wypłacisz poprzez kartę tak dziennie po 1000 zł..

Do góry Bottom