To pierwsze promo jest do ____Pomiędzy (08:00 CET) wtorkiem 25 listopada i (23:59 CET) niedzielą 30 listopada
a mam pytanie mozna postawic na kurs 1.01 np. ???? lub wiekszy ???? zakład okarze sie wygrany i odrazu wypłacic ???? ???? a pozniej postawic freebete...??
Dostałem maila że mój kupon został rozliczony 25 listopada 2008 23:17, pół godziny później napisałem do nich maila, następnego wysłałem po godzinie 18 i dzisiaj po południu dali bonus. A support to oni zawsze taki mieli, jeszcze jak nie ma promocji to odpisują dosyć sprawnie ale jak już się jakieś promo pojawi i każdy wysyła zapytania to ciężko się z nimi skontaktować.
Mi dziś łaskawie przyznali po trzech dniach oczekiwania,najpierw rano wysłali maila,ze bonus przyznają po południu.Jakby od razu nie mogli?No i o 16 jest freebet.Jakiś tam mały plus,ze ten freebet dostałem 125zł,zamiast 114.
Cezi77 widocznie musiałeś jakiś błąd popelnic przy obstawianiu jak cie odeslali do regulaminu.
Wplaciłem 100 zł postawiłem 1x CSKA kurs 1.03 ???? weszło ... Darmowy zakład dostałem po paru minutach 5-10 ???? postawiłem na kosza na live kurs 2.55 weszło ... zleciłem wypłate i dzisiaj juz o 15 na mb była ????
pisalem juz do nich dwa razy bez odpowiedzi;] ogolnie wydaje mi sie ze moze byc tak jak piszesz bo nim wysla wplate mozna ja anulowac , sprawdzalem teraz i nie ma tego guziczka do anulowania ;d
edit: szybki support prawie 3 dni na odpowiedz tzreba czekac;] dostalem odpowiedz ze mam skan dowodu przeslac ehhh juz wysylaem kiedys;] ciekawe ile czasu to zajnie;] zeby czekac tydzien na wyplate z MB to raczej przesada;/