john11
Użytkownik
Żeby dostać freebet można zagrać po dowolnym kursie, a dopiero darmowy zakład trzeba postawić po kursie minimum 1.70.Jak mogłeś dostać freebeta jak minimalny kurs to 1.7?
Żeby dostać freebet można zagrać po dowolnym kursie, a dopiero darmowy zakład trzeba postawić po kursie minimum 1.70.Jak mogłeś dostać freebeta jak minimalny kurs to 1.7?
Ile czekałeś?Ja już czekam drugi dzień.I jak dzisiaj do 18 nie odpiszą to poczekam pewnie i trzeci.Działanie tego ich supportu to kpina jest.Wreszcie się odezwali i dopisali mi 120zł bonusu miało być 114 ale 120 też może być.
Można. Ale na wykorzystanie freebeta jest tylko 7 dni jak się nie mylę.a mam pytanie mozna postawic na kurs 1.01 np. lub wiekszy zakład okarze sie wygrany i odrazu wypłacic ???? a pozniej postawic freebete...??
Dostałem maila że mój kupon został rozliczony 25 listopada 2008 23:17, pół godziny później napisałem do nich maila, następnego wysłałem po godzinie 18 i dzisiaj po południu dali bonus. A support to oni zawsze taki mieli, jeszcze jak nie ma promocji to odpisują dosyć sprawnie ale jak już się jakieś promo pojawi i każdy wysyła zapytania to ciężko się z nimi skontaktować.Ile czekałeś?Ja już czekam drugi dzień.I jak dzisiaj do 18 nie odpiszą to poczekam pewnie i trzeci.Działanie tego ich supportu to kpina jest.