>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betway sprawdzic!

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
A no tak nie doczytałem, ale problem dalej istnieje bo darmowego zakładu nie mam, a dzisiaj przysłali kolejną promocję na hokeja.

S 8

sweetkokos

Użytkownik
ja wczoraj pusscilem 3 mecze LM i freebeta uz dawno dostalem;]

50% jak ktos wyzej pisal jest dzis na hokeja tez skozystalem;] ogolnie duzo promocji przed switami w roznych bukach;]

spike761 37

spike761

Użytkownik
To pierwsze promo jest do ____Pomiędzy (08:00 CET) wtorkiem 25 listopada i (23:59 CET) niedzielą 30 listopada

a mam pytanie mozna postawic na kurs 1.01 np. ???? lub wiekszy ???? zakład okarze sie wygrany i odrazu wypłacic ???? ???? a pozniej postawic freebete...??

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Wreszcie się odezwali i dopisali mi 120zł bonusu miało być 114 ale 120 też może być.
Ile czekałeś?Ja już czekam drugi dzień.I jak dzisiaj do 18 nie odpiszą to poczekam pewnie i trzeci.Działanie tego ich supportu to kpina jest.

john11 0

john11

Użytkownik
a mam pytanie mozna postawic na kurs 1.01 np. lub wiekszy zakład okarze sie wygrany i odrazu wypłacic ???? a pozniej postawic freebete...??
Można. Ale na wykorzystanie freebeta jest tylko 7 dni jak się nie mylę.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Ile czekałeś?Ja już czekam drugi dzień.I jak dzisiaj do 18 nie odpiszą to poczekam pewnie i trzeci.Działanie tego ich supportu to kpina jest.
Dostałem maila że mój kupon został rozliczony 25 listopada 2008 23:17, pół godziny później napisałem do nich maila, następnego wysłałem po godzinie 18 i dzisiaj po południu dali bonus. A support to oni zawsze taki mieli, jeszcze jak nie ma promocji to odpisują dosyć sprawnie ale jak już się jakieś promo pojawi i każdy wysyła zapytania to ciężko się z nimi skontaktować.

C 174

cezi77

Użytkownik
I jak podostawaliscie te bonusy czy nie? Ja pisalem maila to mnie odeslali do regulaminu zwiazanego z freebetem od pierwszego depozytu...

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Mi dziś łaskawie przyznali po trzech dniach oczekiwania,najpierw rano wysłali maila,ze bonus przyznają po południu.Jakby od razu nie mogli?No i o 16 jest freebet.Jakiś tam mały plus,ze ten freebet dostałem 125zł,zamiast 114.
Cezi77 widocznie musiałeś jakiś błąd popelnic przy obstawianiu jak cie odeslali do regulaminu.

C 174

cezi77

Użytkownik
Hmm juz mi tez dopisali tylko mam problem a mianowicie jak wchodze w moje konto nie mam opcji moje darmowe zaklady... Tez tak mieliscie? pozdro

spike761 37

spike761

Użytkownik
Jeśli chodzi o mnie to promo godne polecenia

Wplaciłem 100 zł postawiłem 1x CSKA kurs 1.03 ???? weszło ... Darmowy zakład dostałem po paru minutach 5-10 ???? postawiłem na kosza na live kurs 2.55 weszło ... zleciłem wypłate i dzisiaj juz o 15 na mb była ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Napisz do nich, ja też miałem kiedyś taką sytuację, babka powiedziała że system kasę zaksięgował ale na koncie jej nie było, widocznie jakiś błąd.

S 8

sweetkokos

Użytkownik
pisalem juz do nich dwa razy bez odpowiedzi;] ogolnie wydaje mi sie ze moze byc tak jak piszesz bo nim wysla wplate mozna ja anulowac , sprawdzalem teraz i nie ma tego guziczka do anulowania ;d

edit: szybki support prawie 3 dni na odpowiedz tzreba czekac;] dostalem odpowiedz ze mam skan dowodu przeslac ehhh juz wysylaem kiedys;] ciekawe ile czasu to zajnie;] zeby czekac tydzien na wyplate z MB to raczej przesada;/

Do góry Bottom