>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betway sprawdzic!

S 8

sweetkokos

Użytkownik
Postaw zakład i otrzymaj Doładowujący Zakład o wartości do 30 EUR

Będziesz świadkiem wspaniałej akcji Champions League we wtorek oraz w środę! Betway.com oferuje Ci więc specjalny 100% Darmowy Zakład (aż do 30 EUR / 114 PLN), kiedy wpłacisz depozyt i postawisz zakład na dowolny mecz. Ta oferta ważna jest do niedzieli (do północy). Jeśli nie chcesz postawić zakładu na Champions League, możesz wybrać inne kursy na mecze piłki nożnej na Betway.com.

JAK OTRZYMAĆ DOŁADOWANIE
• Wpłać depozyt i postaw zakład na dowolny kurs na piłkę nożną na Betway.com
• Pomiędzy (08:00 CET) wtorkiem 25 listopada i (23:59 CET) niedzielą 30 listopada
• Otrzymaj 100% Darmowy Zakład (do max 30 EUR / 114 PLN)
• Jeśli postawisz zakład za 30 EUR (lub więcej), otrzymasz Darmowy Zakład o wartości 30 EUR / 114 PLN
• Darmowy Zakład ważny jest przez 7 dni na kursy powyżej 1.7
• Darmowy Zakład przypisywany jest po rozliczeniu zakładu właściwego

dostalem dzis takiego maila tazke nie wiem czy dla wszyskich czy dla wybranych;]

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Ja mam inne pytanie, domyślam się za 30 euro z depozytu można postawić na akumulowany kupon, ale czy na darmowy zakład można stawiać akumulowany? Jeśli tak to czy ako musi mieć powyżej 1.7 czy jeden z zakładów musi mieć powyżej 1.7?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Możesz zagrać za mniej niż 30euro
# Jeśli postawisz zakład za 30 EUR / 114 PLN (lub więcej) otrzymasz Darmowy Zakład o wartości 30 EUR/ 114 PLN
# Lub jeśli np. Postawisz zakład za 10 EUR / 38 PLN, otrzymasz Darmowy Zakład o wartości 10 EUR / 38 PLN

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Otrzymaliście ten darmowy zakład bo ja postawiłem 114zł na nieparzystą sumę bramek po kursie 2.10, przegrałem i dalej nie mam darmowego zakładu.

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Może Ci nie rozliczyli jeszcze tego zakładu.
Co do stawiania darmowego zakładu:
&quot;Darmowe Zakłady mogą być wykorzystywane tylko do tzw. singles, doubles, trebles lub innych zakładów, które mogą być łączone w akumulatorze w górnej części kuponu.&quot;
Czyli można postawić zakład akumulowany. pozdrawiam

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Może Ci nie rozliczyli jeszcze tego zakładu.
Co do stawiania darmowego zakładu:
&quot;Darmowe Zakłady mogą być wykorzystywane tylko do tzw. singles, doubles, trebles lub innych zakładów, które mogą być łączone w akumulatorze w górnej części kuponu.&quot;
Czyli można postawić zakład akumulowany. pozdrawiam
Rozliczyli i to jeszcze wczoraj, wczoraj też im napisałem maila bo zawsze chwile po rozliczeniu pojawiał mi się darmowy zakład. Na dodatek dzisiaj wchodzę na konto a tam już nawet nie mogę wejść w &quot;moje darmowe zakłady&quot; bo usunęli, wcześniej to przynajmniej pisało że brak darmowych zakładów, a teraz nic.

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Dostał ktoś ten darmowy zakład? Mi również rozliczyli zakład ale niestety nie widzę mojego freebeta. Napisałem do nich maila, mam nadzieję że mi jak najszybciej go dopiszą bo wpadałoby coś postawić na UEFA. pozdrawiam

Z 96

znafca

Użytkownik
mam pytanie, postawilem wczoraj 2 mecze za 16 zl, pierwszy mecz
Sporting 2-5 Barcelona 2
a drugi mecz
Partizan Belgrad 65-66 CSKA Moskwa (-9.5) (koszykówka) 2

Czy ten darmowy zaklad tyczy sie rowniez innych dyscplin?
Narazie go nie otrzymalem

celahim 4

celahim

Użytkownik
mam pytanie, postawilem wczoraj 2 mecze za 16 zl, pierwszy mecz
Sporting 2-5 Barcelona 2
a drugi mecz
Partizan Belgrad 65-66 CSKA Moskwa (-9.5) (koszykówka) 2

Czy ten darmowy zaklad tyczy sie rowniez innych dyscplin?
Narazie go nie otrzymalem
tylko pilka nozna, nie dotyczy innych descyplin

ale maja u mnie duzy minus za to dopisywanie freebeta. Tez jeszcze nie dostalem, chociaz zaklad postawilem w pierwszym dniu, co wiecej support do najszybszych tez nie nalezy

john11 0

john11

Użytkownik
Potwierdzam promocję.
Wczoraj postawiłem 100zł na Liverpool 1X (kurs 1.05) i freebet 100zł już jest na moim koncie.
Podbijam pytanie czy orientuje sie ktos czy mozna za mniej niz 30e?
Można za mniej niż 30euro. Wszystko jest napisane na stronie betway.com

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Potwierdzam promocję.
Wczoraj postawiłem 100zł na Liverpool 1X (kurs 1.05) i freebet 100zł już jest na moim koncie.

Można za mniej niż 30euro. Wszystko jest napisane na stronie betway.com
Jak mogłeś dostać freebeta jak minimalny kurs to 1.7?

C 174

cezi77

Użytkownik
Jak sie nie myle to minimalny kurs wykorzystujac freebeta to 1.7 a nie warunek zeby go dostac ???? ja puscilem multizaklad i nie mam zadnego darmowego zakladu...

Do góry Bottom