>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betway 26.V daje darmowy zakład dla obecnych klientów

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Dzisiaj dostałem maila.

,,Witaj Wojciech,

Zgarnij swój darmowy zakład w wysokości 100% aż do kwoty obstawiając najciekawsze wydarzenia sportowe w tym tygodniu!

Odebranie darmowego zakładu jest bardzo proste!

Po prostu wpłać depozyt i postaw zakład w dniu 26 maja - a my przyznamy Ci darmowy zakład na taką samą stawkę! ,,

Fragmenty regulaminu:
Darmowy Zakład znajduje się na Betway.com w zakładce Moje Konto &gt; Moje Darmowe Zakłady.
Darmowe Zakłady (Żetony) będą przypisywane po rozliczeniu zakładu właściwego, z wyjątkiem ofert z indywidualnymi warunkami.
Darmowe Zakłady mogą być wykorzystywane tylko do tzw. singles, doubles, trebles lub innych zakładów, które mogą być łączone w akumulatorze w górnej części kuponu.
Jeśli wygrasz zakład zawarty za pośrednictwem Darmowego Zakładu, otrzymasz wygraną, bez początkowej stawki Twojego Darmowego Zakładu.
Ta oferta nie może być łączona z jakąkolwiek inną ofertą promocyjną Betway.com
Darmowy Zakład nie może zostać połączony z jakąkolwiek inną promocją z zakładach sportowych, która wymaga użycia prawdziwej gotówki.
Nie możesz wygrać kolejnego Darmowego Zakładu za pośrednictwem obecnego.
Przypisane Darmowe Zakłady ważne są przez 7 dni, chyba ze ustalono inczej.
Darmowy Zakład musi zawierać selekcję z kursem 1.7 lub wyższym.

Napisałem do nich maila z pytaniem ile wynosi maxymalny freebet i czy można płacić przez MB.

Oferta ważna tylko dziś.

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
no ja mam tylko że 100% a ile to nie napisali. Więc może wpłace tysiaka;p
czekam na odp z supportu

D 0

david011

Użytkownik
Również nie miałem podanej kwoty, ale po rozmowie z supportem odpisali mi, że mieli problemy techniczne i nie każdy widział za ile może zagrać. Ja dostałem 40 zł, więc każdy dostał inną kwotę.

M 4

michaszek250

Użytkownik
Darmowy Zakład musi zawierać selekcję z kursem 1.7 lub wyższym.
To znaczy ze przynajmniej jedno zdarzenie na kuponie ma miec kurs 1,7 czy np dwa po 1,35 dajace razem ponad 1,8

D 319

defox

Użytkownik
Ten darmowy zakład przyznawany jest automatycznie? Bo ja zagrałem i jeszcze go nie dostałem. I tak się złożyło że mecz został przeniesiony na jutro..:;/:

D 0

david011

Użytkownik
Jak ktoś nie dostał to piszcie maila do supportu. We wcześniejszym mailu pisali mi, żeby napisać do nich kiedy zakład zostanie rozliczony i wtedy dopiszą freebeta do konta.

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
No ja też mam taki problem że mi go jeszcze nie dali.
Tyle że kiedy wcześniej pisałem do supportu pytanie o wysokość darmowego zakładu, to dowiedziałem się ze tylko dzięki błędowi w ich systemie dostałem tego maila i mogą mi dać 40zł.

D 0

david011

Użytkownik
Mail od Betway:
Dziękujemy za skontaktowanie się z Betway.com oraz przepraszamy za opóźnienia w odpowiedzi.
Uprzejmie informujemy, że w wyniku problemu technicznego Twój darmowy zakład nie został dodany automatycznie do twojego konta gracza.
Przepraszamy za wszelkie opóźnienia oraz zapewniamy, że freebet w wysokości 40 PLN dopisany zostanie do Twojego konta gracza tak szybko, jak to tylko możliwe.
Darmowy zakład znajdziesz na swoim koncie gracza, w sekcji „Moje konto” oraz „Moje bonusy”.
Także trzeba czekać.

Do góry Bottom