>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betus $50 bez depozytu

Status
Zamknięty.
V 0

vvojtaszek

Użytkownik
zalozylem konto dostalem 25$ zrobilem obrot zostalo 100$ zlecam wyplate czekiem i niech sie dzieje wola nieba, za miesiac moze dojdzie to dam znac:-D

P 0

piotrciuba

Użytkownik
no to zawsze mozna powiedziec ze dostales emaila o tej promocji od kumpla albo od kogos i juz punkt regulaminu jest:p ????

BTW
Babka mi mowila na livechat ze czek idzie 5-7 dni roboczych wiec w next tygodniu powinnismy sie spodziewac czekow

Swoja droga to niezle zdzierstwo 40$ se wzieli jako prowizje z salda przy wyplacie 150$ oczywiscie metoda czek.
Ta poczta do polski tyle kosztuje 40$?? lol

Po jakiejs chwili PAY OUT IS CANCELED ???? ???? ???? ????
PLAYERS FROM POLAND IS NOT ACCEPT.

NIestety ale dupa jest i tyle nikt se nie wyplaci znas ????

K 5

kamil6109

Użytkownik
no to zawsze mozna powiedziec ze dostales emaila o tej promocji od kumpla albo od kogos i juz punkt regulaminu jest:p ????

BTW
Babka mi mowila na livechat ze czek idzie 5-7 dni roboczych wiec w next tygodniu powinnismy sie spodziewac czekow

Swoja droga to niezle zdzierstwo 40$ se wzieli jako prowizje z salda przy wyplacie 150$ oczywiscie metoda czek.
Ta poczta do polski tyle kosztuje 40$?? lol

Po jakiejs chwili PAY OUT IS CANCELED ???? ???? ???? ????
PLAYERS FROM POLAND IS NOT ACCEPT.

NIestety ale dupa jest i tyle nikt se nie wyplaci znas ????
Czyzby zablokowali Polakow ?

V 0

vvojtaszek

Użytkownik
potwierdzam, nie dostalem meila o promocji - nie moge wyplacic zadna metoda nawet czekiem, mam na koncie 300$ ciekawe czy mozna wyplacic po depozycie ale nie zaryzykuje pierwszej wplaty do kasyna bo widac ze jakies niekonkretne, pozdro

P 0

piotrciuba

Użytkownik
z tego co mi powiedzieli w czacie to nie byli od poczatku akceptowani
I koles nawet nie zakonczyl rozmowy jak mi to powiedzial ani bye ani nic tylko jeb czata wylonczyl i nie moglem nawet nic skopiowac z chata zeby tutaj pokazac:/

forin 450

forin

Użytkownik
ja po wykananiu obrotu bonusem na koncie 240$ i sie spytalem na live chacie czemu nie moge wyplacic i odpisal mi
Miles
Sorry but your Payout will be rejected do to the fact that your account was not eligible for the Lucky25 coupon
i po tym zablokowali mi konto
temat do zamkniecia.

gwizd3k 39

gwizd3k

Użytkownik
ja mam chyba juz konto zablokowane mialem ponad 150$ na koncie wczoraj dzisiaj sprobowalem sie zalogowac i passord or login is incorrect ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom