235 Marisini Użytkownik Wczoraj o 20:46 #181 makalele007 napisał: Gość pisze o limicie a ty mu się pytasz czy dobre ma kursy Kliknij aby rozwinąć... Moja odpowiedź odnosiła się do drugiej części komentarza joopitera kwestia limitów chyba nie wymaga zbytniej analizy - wielu różnych buków stosuje takie praktyki (zwłaszcza tych mniejszych) więc co tu dużo gadać ;/
makalele007 napisał: Gość pisze o limicie a ty mu się pytasz czy dobre ma kursy Kliknij aby rozwinąć... Moja odpowiedź odnosiła się do drugiej części komentarza joopitera kwestia limitów chyba nie wymaga zbytniej analizy - wielu różnych buków stosuje takie praktyki (zwłaszcza tych mniejszych) więc co tu dużo gadać ;/
21 joopiter Użytkownik Wczoraj o 23:31 #182 Okazało się, że na kuponie musi być co najmniej jeden kurs 2.25, żeby zaliczyło do obrotu. Mam 260 zł obrócone, więc zbieram po te parę złotych na kuponie xD
Okazało się, że na kuponie musi być co najmniej jeden kurs 2.25, żeby zaliczyło do obrotu. Mam 260 zł obrócone, więc zbieram po te parę złotych na kuponie xD