>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betters - Black weekend! Bonus 500% dla najszybszych!

Waldi1979 3,4M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-11-27 195815.png

BLACK WEEKEND!
BONUS 500% dla NAJSZYBSZYCH!
Mocne zakończenie listopada w BETTERS. W sobotę – kto pierwszy, ten lepszy! Najszybsi zgarniają Bonus aż do 500%, ale dla spóźnialskich też mamy miły prezent!

Co zyskujesz?

• Dla pierwszych 100 osób – bonus 500% do 20 PLN
  • Dla kolejnych 200 osób – bonus 250% do 20 PLN
  • Dla pozostałych – bonus 100% do 20 PLN

Co musisz zrobić?

• Wykonaj depozyt. Kto pierwszy, ten lepszy – start w sobotę o 12:00!

O czym warto pamiętać?

• Promocja obowiązuje w dniu 29.11.2025 w godzinach 12:00 – 23:59.
  • Jeśli jesteś w pierwszej „setce” – przy wpłacie zobaczysz wszystkie 3 dostępne bonusy, jeśli w pierwszej „trzysetce” – zobaczysz 2 dostępne bonusy, jeśli w grupie pozostałych – przy wpłacie zobaczysz promocję „Black Friday 100% do 20 PLN”
  • Aby uwolnić nagrodę w promocji (przesunąć na saldo główne), dokonaj obrotu w kwocie 5x otrzymanego bonusu.
  • Możesz zagrać za środki bonusowe, gdy Twoje saldo wyniesie 0 PLN. Możesz też łączyć zakład za środki główne i bonusowe, jeśli kwota zakładu przewyższa środki główne.
  • Masz 7 dni (od momentu przyznania Bonusu), aby dokonać pełnego obrotu.
  • Posiadając aktywny Bonus, nie możesz zlecić wypłaty.

JAK NAJLEPIEJ WYKORZYSTAĆ PROMOCJĘ?

• Dla pierwszych 100 osób – wpłać min. 4 PLN
  • Dla kolejnych 200 osób – wpłać min. 8 PLN
  • Dla pozostałych – wpłać min. 20 PLN

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i skorzystaj z promocji 150+150 oraz Freebetu 10 PLN bez depozytu na start1000x200.png

Ardnas 203,7K

Ardnas

Użytkownik
Ciekawe ile osób zrobiło tak jak ja? :unsure:
- Siedziałem na tym Betters chwilę i czekałem do tej magicznej 12:00.
- Jest punktualnie południe, dobra daję 4 PLN, widzę, że nie mogę wpłacić, tylko muszę zaznaczyć opcję Promocja "Zawsze +10%" więc ok...
- Kasa poszła normalnie, później zauważyłem, że pojawiły się inne opcje promocyjne do wyboru Black Friday itd. 🙃 // 250% dość długo było.
- Wyszło na to, że po 12:00 trzeba było nacisnąć magiczne F5 by w ogóle zobaczyć opcje Black Friday.
- Teraz mam magiczny depozyt +10%. 😐

Godzina wpłaty: 12:01:51

Ich odpowiedź:

Betters Kontakt

Ale do kogo ty masz pretensje? Przecież było wyraźnie napisane, że trzeba zaznaczyć udział w danej promocji przy wpłacie. Zaznaczyłeś +10% to tyle dostałeś. Mogłeś poczekać, zrobiłeś błąd. Nie rozumiem.
Wiem, że zjebałem, ale już mniejsza oto, bo chodzi o bajońskie kwoty. :D

• Jeśli jesteś w pierwszej „setce” – przy wpłacie zobaczysz wszystkie 3 dostępne bonusy, jeśli w pierwszej „trzysetce” – zobaczysz 2 dostępne bonusy, jeśli w grupie pozostałych – przy wpłacie zobaczysz promocję „Black Friday 100% do 20 PLN”

Ostatnia edycja:
donald-young 36,8K

donald-young

Użytkownik
Ale do kogo ty masz pretensje? Przecież było wyraźnie napisane, że trzeba zaznaczyć udział w danej promocji przy wpłacie. Zaznaczyłeś +10% to tyle dostałeś. Mogłeś poczekać, zrobiłeś błąd. Nie rozumiem.

Do góry Bottom