Chciałam innych przestrzec przed tym bukiem, o ile jeszcze sami się nie zniechęciliście.
Zacznę od początku - kiedy wygrałam w konkursie "Wielka Drako" byłam po prostu nimi zafascynowana, jednak szybko sprowadzili mnie na ziemię.
Zaczęło się od awarii kiedy to na prawie 2 dni ich strona padła i za każdym razem dowiadywałam się ze już za chwilę, za moment problem zostanie rozwiązany.
Następne "ale" również mam do
live czatu. "Oczekiwany czas na połączenie to 1-2 minuty"
Niestety czekałam ponad 20 minut ! Rozumiem, że mogą mieć akurat dożo roboty, jednak wówczas nie powinni pisać, że "oczekiwany czas na połączenie to 1-2 minuty"
Kolejny minus za niekompetentne informacje
live czatu, piszę Pani "X", że jak to jest że moje konto jest w walucie euro (zamota wynikająca z połączenia z betfriends), a ona do mnie że nie bo jest w złotówkach (Na tę błędna zresztą informację czekałam ponad 5 minut). To już była naprawdę kpina, ponieważ ich
live czat nie potrafi kompletnie nic załatwić, nie mówiąc już o tym że kiedy wysłałam im meila z pytaniem, nie dostałam na niego żadnej odpowiedzi!
Totalne olewanie klientów, brak podstawowych informacji - jak dla mnie to wystarcza, żeby po raz kolejny nie powierzać im swoich pieniędzy.