Grałem w na stronie Firmy Betsson w grę fortune36. Stawiałem na parzyste które miały takie samo prawdopodobieństwo jak nieparzyste, ale te drugie były 54 razy więcej!!! co pozwoliło firmie Betsson wzbogacić się o 560zł które przegrałem. Wcześniej przegrałem 650zł ale wtedy stawiałem na nieparzyste a dużą przewagę miały parzyste. Grałem wiele razy i zawsze te które wybierałem były mniej razy, to co najmniej dziwna sprawa żeby nie powiedzieć podejrzana, że statystyka matematyczna nie ma miejsca bytu w tej grze. Pozdrawiam i osobiście nie polecam tej firmy.
stary, rownie dobrze mozesz miec pretensje do lwa, ze jak wlazles do jego legowiska to cie zaatakowal
takie gierki typu fortune36, jakies wrzutowe i inne gdzie grasz vs komp to myslisz ze po co sa? zeby ci dac latwo zarobic? zeby pomagac biednym graczom? zeby rozdawac hajs? no wez sie czlowieku zastanow, to wszystko jest po to zeby wyciagac kase od naiwniakow, napalencow i innych co nie maja pojecia o co chodzi
naprawde jestem dla ciebie pelen podziwu ze "zainwestowales" ponad 1000zl w takie gierki! no w szoku jestem
mam dla ciebie dobra rade - graj dalej w rozne internetowe gierki "losowe" na kase, polecam ci jeszcze
kasyna itd, a jak juz wtopisz odpowiednio duzo kasy (buk zawsze tam wygrywa, ZAWSZE!) to moze zrozumiesz ze nie ma nic za darmo i trzeba sie nameczyc zby cos wygrac u buka, i na pewno nie na takim gó*nie tylko na zakladach sportowych
PS dzieki ze poprawile mi
humor, jak widac g****ch nie sieja