arbiter_erhan
Użytkownik
Co by bylo....
u 98.9% wplacajacych bilans po niedlugim czasie wynosil by 0.00 ????
u 98.9% wplacajacych bilans po niedlugim czasie wynosil by 0.00 ????
Nie ma żadnego darmowego spina na ruletkę chyba, tylko po zalogowaniu się do kasyna otrzymujesz automatycznie 1euro. Ja tak miałem wczoraj.z ta ruletka darmowy spin to cos jest nie tak wogole nie ma tam zadnego darmowego spina wchodzilem na ruletke i nie ma spida. wy tez tak macie ???
To zapewne masz konto zablkowane ;] Ja też tak miałem ale wysłałem skan dowodu i odblkowali mi .Nie ma żadnego darmowego spina na ruletkę chyba, tylko po zalogowaniu się do kasyna otrzymujesz automatycznie 1euro. Ja tak miałem wczoraj.
A tak wogóle to jakaś porażka !! Wczoraj zleciłem wypłatę 100 zł na moneybookers, dziś próbowałem się zalogować na swoje konto i wyskakuje komunikat :
![]()
Na pewno nie pomyliłem nazwy i hasła użytkownika, bo nawet zapisałem ją sobie :kwasny4565:
No pewnie zablokowali, tylko nigdy wcześniej takich jaj nie robili i nie musiałem wysyłać skanów, już nie mówiąc o blokowaniu konta...To zapewne masz konto zablkowane ;] Ja też tak miałem ale wysłałem skan dowodu i odblkowali mi .
A wpłcałes kase że przez MB mogłeś wypłacić??No pewnie zablokowali, tylko nigdy wcześniej takich jaj nie robili i nie musiałem wysyłać skanów, już nie mówiąc o blokowaniu konta...
wszystko już wyćpane :jezora:wchodzilem na ruletke i nie ma spida. wy tez tak macie ???