16 bacaole Użytkownik Listopad 10, 2008 #23 gadałem z supportem kto juz wczesniej wykorzystał , teraz nie dostanie mail tylko przypomina o promocji
gadałem z supportem kto juz wczesniej wykorzystał , teraz nie dostanie mail tylko przypomina o promocji
1 legionista696 Użytkownik Listopad 11, 2008 #24 ale kazdy to ma? czy tylko Ci z emaila? i jak wchodze w gry to co sie powinno pojawic? te 5zł bedzie dopiero jak w jakas gre wejde?
ale kazdy to ma? czy tylko Ci z emaila? i jak wchodze w gry to co sie powinno pojawic? te 5zł bedzie dopiero jak w jakas gre wejde?
19 suchy176 Użytkownik Listopad 11, 2008 #25 dokładnie tak też przed chwilą rozmawiałem i powiedziała babka że wykonałem bonus tam któregoś dnia i że jak chce to sobie mogę to sprawdzić na moim koncie więc Ci co nie wykorzystali to mają. pozdro
dokładnie tak też przed chwilą rozmawiałem i powiedziała babka że wykonałem bonus tam któregoś dnia i że jak chce to sobie mogę to sprawdzić na moim koncie więc Ci co nie wykorzystali to mają. pozdro
361 endriu Forum VIP Listopad 11, 2008 #27 No dostałem maila a tu żadnej kasy ;/ Kliknij aby rozwinąć... bo już miałeś, ja też mam meila a spinów nie, na pewno wykorzystaliśmy już je !
No dostałem maila a tu żadnej kasy ;/ Kliknij aby rozwinąć... bo już miałeś, ja też mam meila a spinów nie, na pewno wykorzystaliśmy już je !
402 nikifor Forum VIP Listopad 11, 2008 #28 Jest to tylko przypomnienie o promocji. Ci, którzy już skorzystali niestety nie otrzymają kolejny raz bonusu. Zamykam
Jest to tylko przypomnienie o promocji. Ci, którzy już skorzystali niestety nie otrzymają kolejny raz bonusu. Zamykam