>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson - Dostajesz darmowy spin.

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Dostałem takiego maila. Posprawdzajcie skrzynki:p Niedawno dostałem 5pln na gry.

Games - bilans: 5,00zł

Czyli teraz jest tak samo.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
No ja wczesniej dostałem juz 5 zł i przegrałem to , a teraz przyszedł mi meil ze dostałem darmowe spiny i nic nie mam jak włanczam gre . wiec o co chodzi

luniu 20

luniu

Użytkownik
No ja wczesniej dostałem juz 5 zł i przegrałem to , a teraz przyszedł mi meil ze dostałem darmowe spiny i nic nie mam jak włanczam gre . wiec o co chodzi
Ja tam mam konto od niedawna , więc myślałem że będe miał tego spina ale nie mam. Gadałem z kolesiem o imieniu Nick który powiedział mi że oferta skierowana tylko do tych co dostali emaila.

P 0

peney

Użytkownik
No ja juz obrocilem. Dostalem 20,5zl ;]
Gralem w gre Aces High, zaczynalem od karty 9 i gralem najnizsza stawka na karte nizsza. Jak sie nie udalo to stawke podnosilem o 1j i dalej na nizsza.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Ale ja dostałem meila ale jak włanczam tą gre gdzie powinien byc spin a dokładnie w 3 grach to nic nie mam w zadnej . wiec nie wiem o co chodzi

mroku 104

mroku

Użytkownik
To jest stara promocja, Ci co wykorzystali wczesniej nie dostana teraz..
Napisał krycha18
...
Na wstepie pisze jak BYK: PRZYPOMINAMY!
@down: to ja juz nie wiem... :-| Ja nie dostałem, a wczesniej wykorzystałem.
Chociaz e-mail również przyszedł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom