>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson darmowy spin ?!

M 0

merszel

Użytkownik
Dostałem 5zł na konto Games. Wcześniej również skorzystałem z tej promocji ale z doświadczenia wiem, że promocja regularna ale spiny nie są zawsze pomimo, że mail przychodzi.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Można używać dwóch form - zarówno otworzyłem jak i otwarłem. No ale nie po to ten temat powstał.
Przykro mi ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Jedyna i poprawna forma to otworzyłem. Wyraz ten pochodzi od otwierać a jego odmiana w czasie przeszłym całkowicie wyklucza &quot;otwarłem&quot; pozdro.
Twoje potwierdzenie :
Na potwierdzenie moich słów:
http://www.sjp.pl/otwar%B3em
Wszedłem tam i widzę napis jak byk &quot;dopuszczalne w grach&quot; , a jednak inne strony w google całkowicie zaprzeczają tej formie. A to że w grach to normalne ... wiele wyrazów jest w grach a nie są poprawne.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
wyluzujcie , to jest tylko forum bukmacherskie , a nie polonistyczne , nikt tutaj błędów nie wytyka ( a przynajmniej nie powinien ) , przecież wiadomo , że nie każdy jest poprawnym polonistą , więc pisze , jak potrafi ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Przykro mi ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Jedyna i poprawna forma to otworzyłem. Wyraz ten pochodzi od otwierać a jego odmiana w czasie przeszłym całkowicie wyklucza &quot;otwarłem&quot; pozdro.
Owszem, otworzyłem to również poprawna forma, jednak otwarłem też jest poprawną formą. Rzadko się jej ożywa, częściej otworzyłem.
Na potwierdzenie moich słów:
http://www.sjp.pl/otwar%B3em
Jeśli nadal chcesz prowadzić tą dyskusję, zapraszam na PW. Nie będziemy rozmywać tematu.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
ja sie zalogowałem dziś na betsson czekało na mnie 1euro gralem HILOW i doszedłem do 15euro i przelałem na zakłady :-D Polecam HILOW jak dostałem 89czy10 zawsze garlem ze dojdzie wyzsza i wchodzilo ładnie :-D:-D:-D

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
ja sie zalogowałem dziś na betsson czekało na mnie 1euro gralem HILOW i doszedłem do 15euro i przelałem na zakłady :-D Polecam HILOW jak dostałem 89czy10 zawsze garlem ze dojdzie wyzsza i wchodzilo ładnie :-D:-D:-D
może miałeś po prostu takie szczęście :jezora: ja nie raz na tej grze miałem kartę &quot;8&quot; , dawałem , że będzie wyższa , co dla mnie było niemal pewne, a okazywało się , że przegrałem , bo wylosowało kartę &quot;2&quot; lub &quot;3&quot; :jezora:

Do góry Bottom