>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson czy expekt ?

Status
Zamknięty.
piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Mam takie pytanie. Który buk z tematu jest lepszy betsson czy expekt? Chodzi mi o konkretnie jeden z tych dwóch, żeby miał niezłe zakłady live i na spotkania piłkarskie coś więcej niż tylko 1x2, np. under/over 0,5(1,5) itp.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Ja mam taką odpowiedź. Klikasz na link Betsson, klikasz na link expekt i w obu linkach szukasz oferty zakładów i tam sprawdzasz jakie są rodzaje zakładów.

Później sprawdzasz ofertę zakładów live i przeglądasz kalendarz kolejnych wydarzeń jakie będą oferowane na live. Nikt nie zrobi tego lepiej od Ciebie, bo nikt nie wie jakie są Twoje preferencje (np. jednych interesuje szeroka oferta krykieta, a dla innych mogłoby nie być tego sportu w ofercie). Porównanie dwóch bukmacherów zajmuje znacznie mniej czasu niż napisanie tematu na forum i czekanie na odpowiedź.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
U mnie 60-40 dla expektu,chyba wyższe kursy , różnorodność zakładów na piłkę nożną również jest,chyba są lepsi,jak sama piłka nożna lub hokej to skłaniałbym się do expekta
Natomiast co do live to są ubogie firmy i jedna i druga,tu raczej bet365

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
co za problem załoz konto tu i tu i miej na boku kase na Moneybookers i gdzie ci bedzie pasowac wpłacasz w 2 minuty i grasz a live tak jak wyzej napisał kolegra Bet365 najlepszy

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Mam takie pytanie. Który buk z tematu jest lepszy betsson czy expekt? Chodzi mi o konkretnie jeden z tych dwóch, żeby miał niezłe zakłady live i na spotkania piłkarskie coś więcej niż tylko 1x2, np. under/over 0,5(1,5) itp.
Możesz zdać się też na los i rzucić monetą jeśli nie potrafisz sam zdecydować ;)

P.S. Ja wybrałem Expekt.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Zdecydowanie Expekt z tych dwóch.
Po pierwsze autor już podjął decyzję i zakomunikował ją tutaj.
Po drugie taki post to nie jest opinia tylko zwykłe nikomu nic nie mówiące hasło.
Po trzecie nie nabijaj postów.
Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom