0 kubinho Użytkownik Styczeń 6, 2007 #41 pewnie spóźniony jak zawsze jestem ale żadnego euro na koncie nie zauważyłem niestety... :-?
44 19krako91 Użytkownik Styczeń 6, 2007 #42 pewnie spóźniony jak zawsze jestem ale żadnego euro na koncie nie zauważyłem niestety... Kliknij aby rozwinąć... a sprbuj wejsc w obojetnie jaką grę i zobacz czy czasem nie mozesz zagrać ;-)
pewnie spóźniony jak zawsze jestem ale żadnego euro na koncie nie zauważyłem niestety... Kliknij aby rozwinąć... a sprbuj wejsc w obojetnie jaką grę i zobacz czy czasem nie mozesz zagrać ;-)
0 kubinho Użytkownik Styczeń 6, 2007 #43 pospieszyłem się...było euro...przez jakiś czas...dopóki nie przegrałem
M 0 mariusz345 Użytkownik Styczeń 6, 2007 #44 Wygrałem 427 ojro :jupi: jak teraz to wypłacic nie ma zadnych problemów? [/list]
0 szary Użytkownik Styczeń 6, 2007 #46 następny uzależniony :;/: I co niby Ci da ten screen? Będziesz miał radochę jak zobaczysz wysoką wygraną? Mogę taki zrobić jak chcesz. Zrób lepiej coś żebyś sam tyle wygrał ;-)
następny uzależniony :;/: I co niby Ci da ten screen? Będziesz miał radochę jak zobaczysz wysoką wygraną? Mogę taki zrobić jak chcesz. Zrób lepiej coś żebyś sam tyle wygrał ;-)