Zgadzam się z tobą , jak bym chciał to bym poprawił wynik ale dobra...Tak po prawdzie powinien się liczyć tylko i wyłącznie pierwszy wklejony screen.Mnie to co prawda nie dotyczy,ale kilka osób wklejało dzień wcześniej swoje typy i zapewne nie wiedziało,że można sobie wynik poprawiać i wklejać co róż lepszy.
Z tobą się też zgadam , chociaż ja uzyskałem mój wynik dopiero przy 10 pytaniu. Ale według mnie lepszy jest ten co zdobywa 2 miliardy przy 9 pytaniu od tego co zdobywa 2.14 przy 10.Szkoda, że nie jest brane pod uwagę czy wynik był osiągnięty przy 10 pytaniu, czy już przy 9.
PS. Jakbym wiedział, że taka kasa, to bym dłużej nad tym posiedział.Fajna zabawa, może być ich więcej.
Mylisz sie. Uzyskany wynik w małym stopniu zależy od tego, czy ktoś jest dobry czy nie, tylko od pytań, jakie się dostanie, a dokładniej od kursów. Jak dostaniesz pytania z kursami nieprzekraczającymi 3,5-4,5 to nawet przy wyniku 10/10 będziesz miał problemy z przekroczeniem 1 mld.według mnie lepszy jest ten co zdobywa 2 miliardy przy 9 pytaniu od tego co zdobywa 2.14 przy 10.
To świadczy o tym, ile ktoś poświęcił czasu na tą grę i jak bardzo chciał uzyskać dobry wynik i przy którym pytaniu. Pograłbyś dłużej i uzyskał >2 miliardy przy 9 pytaniu, ale po co? Lepiej się nie wysilać..Mylisz sie. Uzyskany wynik w małym stopniu zależy od tego, czy ktoś jest dobry czy nie, tylko od pytań, jakie się dostanie, a dokładniej od kursów. Jak dostaniesz pytania z kursami nieprzekraczającymi 3,5-4,5 to nawet przy wyniku 10/10 będziesz miał problemy z przekroczeniem 1 mld.