>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BETSSON: 222PLN na START tylko u nas! + inne dodatkowe promocje! Wygraj bilet na EURO

Status
Zamknięty.
S 12

sick

Użytkownik
do sick wierz mi albo nie wiem lepiej jak to dziala i co dokladnie widza buki myslisz ze ip zakryjesz wszystko? powodzenia
to nie jest kwestia wiary
przeglądarka www nie przekazuje adresu mac
jedynie pliki cookies mogą bruździć
ps: oczywiście jeśli masz jakiś dowód na możliwość czytania adresu mac z poziomu właściciela strony to chętnie się z nim zapoznam

L 51

legionista880

Użytkownik
Nie moge ci powiedziec skad wiem i co widzialem w zyciu, zareczam ci ze buk widzi kto kombinuje - chociaz nie zawsze na to reaguje (kwestia umiejetnosci gry gracza jak trafia na frajera co wezmie bonusy a i tak wtapia kase to przymykaja oko) potraktuj to jako rade a nie pouczenie buk po ip jak bedzie chcial to cie dojedzie na multikonta (moga to byc trzy konta i automatyczne bany jak napisal kolega ale to oczywiscie zalezy od ludzi z bezpieczenstwa firmy) sa sposoby na obejscie adresu mac karty jakie to juz powinienes doskonale wiedziec skoro omijasz limity i robisz bonusy na ludzi

tyle z mojej strony wiecej sie nie rozwijam na ten temat

Y 23

yapa

Użytkownik
Zostało tylko 8 drużyn
, zgarnij dodatkowe 40 PLN na zakłady i wybierz swoich półfinalistów!

Zakończyła się już, pełna emocji, faza grupowa Euro 2012. Pozostało 8 drużyn i nadszedł czas na kolejny poziom emocjonujących rozgrywek. W ćwierćfinałach czekają nas niesamowite mecze.
Betsson przygotował dla ciebie ponad 1000 różnych opcji wypuszczania zakładów w tych meczach, zarówno przed ich rozpoczęciem, jak i na żywo, kiedy mecze są w toku.
Dziś mamy dla wszystkich, którzy wpłacą 175 PLN lub więcej, bonus 40 PLN.
Ta oferta jest ważna tylko dzisiaj! Czytaj więcej w Euro kalendarzu Betssona!
Powodzenia,
Zakłady Sportowe Betsson
Aby aktywować swój bonus 40 PLN, musisz najpierw dokonać wpłaty na swoje konto w Betssonie.
Zarezerwowana wpłata i bonus muszą zostać obrócone 3 razy przy kursie 1,50 lub większym przed możliwością wypłacenia.
Nie możesz otrzymać tego bonusu jeśli masz jakieś inne bonusy oczekujące na swoim koncie.
Ta oferta jest ważna dla jednego klienta, adresu IP czy i gospodarstwa domowego.
Ta oferta jest ważna tylko przez 1 dzień.
Jeżeli niektóre zasady nie są w pełni sprecyzowane, obowiązują ogólne/standardowe zasady i warunki.
Betsson.com zastrzega sobie prawo do anulowania, bądź wprowadzenia zmian w promocji w dowolnym czasie i z dowolnego powodu. Jeżeli niektóre zasady nie są w pełni sprecyzowane, obowiązują ogólne/standardowe zasady i warunki.

M 2

maxkabra

Użytkownik
Witam.
Zastanawiam sie nad rejestracja w Betsson lub Pinnacle.
Ze względu na kursy wybrałbym Pinnacle, jednak tam nie ma żadnych bonusów powitalnych. Za to w Betssonie można podwoić 1. wpłatę, o to co przeczytalem o ich promocji:
Przed wypłatą środków Bonus oraz przypisana mu część wpłaty muszą zostać obrócone 6 razy po kursie nie mniejszym niż 1.5 (alternatywnie Bonus można w każdej chwili anulować i wypłacić środki)
Promocja jest ważna do 30.06.2012 i można z niej skorzystać tylko raz na jednego Użytkownika/domostwo/adres IP

mam rozumiec ze jesli zarejestrowalbym sie dzisiaj to musze obrocic 6 razy te pieniadze do 30.06 ?&#39;
z gory dziekuje za pomoc ????

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Skorzystac z promocji mozna do 30.06.2012 . Na obrot nie masz okreslonego czasu

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 2

michauku

Użytkownik
Nie moge ci powiedziec skad wiem i co widzialem w zyciu, zareczam ci ze buk widzi kto kombinuje - chociaz nie zawsze na to reaguje (kwestia umiejetnosci gry gracza jak trafia na frajera co wezmie bonusy a i tak wtapia kase to przymykaja oko) potraktuj to jako rade a nie pouczenie buk po ip jak bedzie chcial to cie dojedzie na multikonta (moga to byc trzy konta i automatyczne bany jak napisal kolega ale to oczywiscie zalezy od ludzi z bezpieczenstwa firmy) sa sposoby na obejscie adresu mac karty jakie to juz powinienes doskonale wiedziec skoro omijasz limity i robisz bonusy na ludzi

tyle z mojej strony wiecej sie nie rozwijam na ten temat
Mądrze powiedziane. Bukmacher nie da się oszukiwać. Nie da nic zmiana modemu, IP, komputera. Znajdą po lokalizacji. Nawet jeśli się zmieni lokalizacje to nie można być pewnym a nawet duza mozliwosc ze odkryją. Sposób gry, wysokość stawek itd. Znam to z autopsji. Akurat na marathonbet dobrze mi szło, dostałem limity kilka euro. Po jakis 2 tygodniach nieużywania mojego konta w marathonbet zalozylem konto na wujka który mieszka 40km ode mnie na dodatek z jego komputera i w jego miejscowości, po założeniu limit 1.6euro na stawke, A nawet jak by sie udało pograć to ryzyko ze nie wypłacą. Podejrzewam ze w marathonie bet od razu zlimitowali wuja bo albo mają z dostawcą sieci zmowe albo jest moim znajomym na facebooku, to był mój błąd, teraz mam tylko profil prywatny i oglądać mnie mogą znajomi na facebooku

czoker 137,1K

czoker

Użytkownik
Mądrze powiedziane. Bukmacher nie da się oszukiwać. Nie da nic zmiana modemu, IP, komputera. Znajdą po lokalizacji. Nawet jeśli się zmieni lokalizacje to nie można być pewnym a nawet duza mozliwosc ze odkryją. Sposób gry, wysokość stawek itd. Znam to z autopsji. Akurat na marathonbet dobrze mi szło, dostałem limity kilka euro. Po jakis 2 tygodniach nieużywania mojego konta w marathonbet zalozylem konto na wujka który mieszka 40km ode mnie na dodatek z jego komputera i w jego miejscowości, po założeniu limit 1.6euro na stawke, A nawet jak by sie udało pograć to ryzyko ze nie wypłacą. Podejrzewam ze w marathonie bet od razu zlimitowali wuja bo albo mają z dostawcą sieci zmowe albo jest moim znajomym na facebooku, to był mój błąd, teraz mam tylko profil prywatny i oglądać mnie mogą znajomi na facebooku
Na Twoim miejscu nic bym teraz nie wypłacał bo prawdopodobnie są też w zmowie z Urzędem Skarbowym ...

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Podejrzewam ze w marathonie bet od razu zlimitowali wuja bo albo mają z dostawcą sieci zmowe albo jest moim znajomym na facebooku, to był mój błąd, teraz mam tylko profil prywatny i oglądać mnie mogą znajomi na facebooku
Nie jest też tajemnicą,że są w zmowie z panią Krystyną z warzywniaka na rogu,która pisze na Ciebie raporty.

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 924

radziooh

Użytkownik
Akurat wydaje mi się ze te limity w marathonbet dostales u wuja dlatego ze nie lubią Polaków i chyba każdy Polak dostaje takie limity. Nie chce mi sie wierzyć w sprawdzanie nowo założonych kont na facebookach, nk, więzach rodzinnych. Głupoty piszesz, proponuje bys zalozyl konto na zmysloną osobe z Polski(zupelnie zmyslone dane)np w kafejce internetowej i przekonasz sie czy te limity na wuja dostales bo sie skapneli jakos czy od razu na start polacy dostają takie, mi sie wydaje ze kazdy polak dostaje limity od razu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom