T 115 tomi5454 Użytkownik Lipiec 15, 2009 #1 Nie wiem czy było ale dostałem maila o spinach darmowych. Już ugrałem 10E i może ktoś powiedzieć czy mogę już wypłacić albo chociaż przelać na zakłady?
Nie wiem czy było ale dostałem maila o spinach darmowych. Już ugrałem 10E i może ktoś powiedzieć czy mogę już wypłacić albo chociaż przelać na zakłady?
T 115 tomi5454 Użytkownik Lipiec 15, 2009 #5 To przypomnienie, te spiny byly z 2tyg temu juz. Kliknij aby rozwinąć... to mogę wypłacić już? Prosił bym o szybką odpowiedź bo nie chce czegoś spir... no wiecie
To przypomnienie, te spiny byly z 2tyg temu juz. Kliknij aby rozwinąć... to mogę wypłacić już? Prosił bym o szybką odpowiedź bo nie chce czegoś spir... no wiecie
28 kondor Użytkownik Lipiec 15, 2009 #6 Ja wypłacałem z tych spinów 2 tyg temu, to jest tylko przypomnienie czyli temat do zamknięcia.
T 115 tomi5454 Użytkownik Lipiec 15, 2009 #7 no ale jak ugrałem z tych darmowych spinów to mogę już przelać czy muszę coś obracać?
L 0 lupusek Użytkownik Lipiec 15, 2009 #8 znajdz temat odnosnie tych spinow, ktory byl zalozony i tam poczytaj na temat obrotu etc.
T 115 tomi5454 Użytkownik Lipiec 15, 2009 #9 ok dzięki już znalazłem. Trzymajcie za mnie kciuki Ale i tak pewnie przedupie.... do zamknięcia temat. Noi po kasie
ok dzięki już znalazłem. Trzymajcie za mnie kciuki Ale i tak pewnie przedupie.... do zamknięcia temat. Noi po kasie