10 x 110 = 1100 :wink: troszkę źle porachowałeś ale można też wpłacić mniej min. depozyt kwalifikujący do bonusu to 40Pln.bonus obracasz 10x, czyli masz zagrać za 550 przed wypłatą środków (chyba że wtopisz po drodze)
Jeżeli by tak było jak piszesz to wpłacasz depo dostajesz bonus wpyłacasz depo i sobie obracasz bonusem ! nigdy tak nie było ! a skoro by tak możnaby było to byłoby fajnieNo ale 110 to jest depozyt + bonus, w regulaminie pisze że bonus 10x, bonus wynosi do 55 zł.
- Wymogi Zakładów:
• Kwota Bonusu musi zostać obrócona 10 razy, na kuponie muszą być min. 2 zdarzenia po kursie nie mniejszym niż 2.25.
• Pojedyńcze zakłady na pre-match albo w zakładach na żywo nie liczą się do obrotu bonusem.
Z tego co wynika z regulaminu i ogólnych warunków trzeba dokonać obrotu przed wypłatą środków, więc nie ma opcji wypłaty depo i zabawy bonusem.Z pierwszego cytatu w poprzednim poście też wyraźnie pisze że- Ogólne warunki i zasady:
• Aby dokonać wypłaty środków, aktywowany bonus musi zostać obrócony w przeciągu 30 dni. Środki bonusowe po upływie 30 dni zostaną anulowane.
• Bonus może zostać aktywowany na komputerze lub na telefonie komórkowym. W obu przypadkach obowiązują te same zasady.
• Kolejność użycia środków na grę: wypłacalne środki, zamrożone śroki, środki bonusowe
• Minimalny depozyt to 40 PLN/10 EUR/10 GBP/10 USD. Maksymalna kwota bonusu to 55 PLN/14EUR/11 GBP/17 USD
• Bonus może uzyskać tylko osoba zamieszkała w Polsce
• Ogólne warunki i zasady Betsson.com również dotyczą tej sekcji
Nie wyplacisz depozytu bo jak uruchomisz bonus to bedzie blokada na te 55zl dopuki nie zrobisz obrotu. A obrot 10x bonus czyli 550zlJeżeli by tak było jak piszesz to wpłacasz depo dostajesz bonus wpyłacasz depo i sobie obracasz bonusem ! nigdy tak nie było ! a skoro by tak możnaby było to byłoby fajnie
nie ma sianka , nie ma granka , ja juz z dubli (gwarowo sklejek) juz się dawno wyleczyłem. czekam na normalny bonus, nie będzie to trudno, życie nie lubi pustki. No cóż bukmacher ma swoja politykę na sezon ogórkowy , a gracz swoją. może czas pomyśleć o odpoczynku ... na jesieni wrócimy , zobaczymy , może trochę buki spokornieją i zliberalizują ofertę bonusową.Potwierdzam min 2 mecze min AKO 2,25 . Tak jak ktoś w jakimś wątku napisał dlaczego AKO z takim kursem i wnoisek z tamtej dyskusji był że to najbardziej korzystne dla buka, coś mi się wydaje że bonusy gdzie single będą się liczyły długo u buków nie zobaczymy. W każdym razie dzięki bettson za urodzinowy prezent
Nie czaje, a dla mnie bomba bonus dla tych co korzystają i choćby grają all in od razu. Druga sprawa, jak kiedyś ktoś mi napisał niektórzy po prostu lubią się bawić w takie obracanie kasą. Nie wiem jak Ty, ale za gnoja uczyłem się na takich bonusach grać, wygrywać itp.Potwierdzam, pewnie nikt nie wziął tych 55 z takimi porypanymi warunkami obrotu, a konkretnie 2 zdarzenia. Zeszli na psy