z 1e grałem to na zmianę ruletka-sloty co zauważyłem soft był konkretnie podkręcony i kolory siadały z rzędu nawet po 20 razy.Wiadomo o ile na slotach przegrywałem o tyle czerwone w ruletce za all dawały pozytywny skutek.Mając bodajże 5e zagrałem 2x czerwone i siadło 20e co automatycznie wyłączyło bonus.Wieczorem zagrałem kupon z tenisa Clijsters+Petkovic i wpadło ok 154zł.
Pieniędzy np nie mogę przelać na pokera,pewnie trzeba zweryfikować konto bez depo.Betsson to solidna firma z tego co wyczytałem więc raczej nie było by problemów.Pogram troszkę i postaram się zlecić wypłatę jak dojdzie od razu poinformuję !
u mnie również gdy chciałem przelać 8 euro wyskakiwał błąd że mam zablokowane w bonusie, obróciłem do końca, przelałem na zakłady całe 16zł i tak przegrałem w nocy na NBA ????Jak przelać to ja doskonale wiem ale chodzi o to że finanse są zablokowane i aby je odblokować trzeba dokonać minimalnego depozytu rozumiesz ?
u mnie podobnie, sprawdziłem wszystkie z możliwych opcji i nigdzie tego nie ma...Dostałem emaila a kasy brak ...
Więc jak się coś dowiem to napiszę.You are number (4) in queue.
Więc see you tommorow. ????Promocja będzie ważna z dniem jutrzejszym.