Pierwsza podstawowa zasada to brak waluty pln ja to przeliczylem sobie to jestem w plecy 10 groszy na kazdym euro....czyli ok 100zl tak wyjdzie plus wasza oplata za wyplate 3% bodajze to nawet jak trafie to bedzie ok 15 euro czyli 150zl.....Krotko mowiac musialbym miec mega dobry typ zeby zagrac i zaryzykowac a tak gra nie warta swieczki dla 50zl.....Jeszcze nie wiadomo czy euro nie potanieje i nie bedzie mniej taka prawda......Jedyne co moge zrobic, to napisac sugestie (feedback) do ludzi zajmujacych sie promocja. Jesli jednak masz sensowne pomysly pisz tutaj, moze cos sie wykorzysta.
Ten bonus reload 10% to jest jakiś dodatek tak ? Dla nowych jest dalej 50% ?
Bez jaj.
Mimo ze Sonic mam zawsze na uwadze, to bezsensu wpłacać 2 koła by dostać 200 zł.
Lepiej tą kwotę normalnie do grania na konto i do obrotu.100$ na konto gracza jako freebet
Wiem ze prosisz na PW, ale napiszę tutaj.
Jedyny problem tkwi w przeliczniku. Jeśli 10% zmieniło by się na 50% i wzwyż nikt by się nie zastanawiał. Z racji tego, że jest to bonus powrotny.
Lepiej tą kwotę normalnie do grania na konto i do obrotu.
Nie to, żebym się łasił, ale skoro mówisz poważniej o tej 'nagrodzie' to czemu nie nie no, pół żartem oczywiście.
1: Ile trwa pierwsza wypłata na moneybookers (tak przeciętnie) ?
2: Czy jakieś dokumenty są wymagane? jeśli nie korzystałem z żadnego bonusu.
Jeżeli są to jakie ? ile czasu trwa weryfikacja?
Betsonic Polska
Wczoraj zgodnie z procedurą wpisałem kod promocyjny przy rejestracji wpłaciłem 100 Euro a bonusu jak nie było tak nie ma. Wysłałem maila do supportu nie wiesz ile czasu potrzebujecie na dopisanie bonusa ?
Powiedzcie mi dokładnie jak wygląda sprawa z przewalutowaniem. Mam opcję bonus 50% do 50 E czyli wpłacam 100 E dostaję 50 E gratisu. I teraz jaka musi być kwota w złotych wpłacona do Betsonic, aby wiedzieć że uzyskałem maksymalny bonus i ile z tej kwoty stracę na przewalutowaniu ?
To juz nie rozumiem, sam pisałes kilka stron wczesniej ze zabrało Ci 500 zł przez przewalutowywania między bankami tak ? Nie wiem jak to będzie u mnie mam zamiar wpłacić poprzez przelewy24 i tak samo wypłacić, konto mam w PLN w mBanku...