>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsense.com 5 euro na start (bez karty kredytowej)

N 31

nazz

Użytkownik
Teraz już wierzę, że betsense nie wypłaci kasy. Już mnie przekonaliście. Ale grać tam będę dla czystego doświadczenia ???? w końcu obstawić kupon to tyko chwila... ???? Pozdrówka.

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Panowie.Polecam gre o bony do &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; ???? dostajecie 5zł i gracie.. (czasem 20) i jesteście na 100% pewni ze wam wypłaci. Polecam bukmacherów

-&lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt;
-&lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt;
-Expert
-SportingBet
-UniBet
-GameBookers

Bukmacherzy sprawdzeni w &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; gra 10tys ludzi ???? i naprawde można tam wpłacać gruba kase.. a nie bawicie sie z jakimś Betsense :| panowie troche rozumu.. w necie macie wszystko opisane &#39;krok po kroku&#39; jak zostać swietnym typerem
Nawet na forum w dziale Systemy Gry podałem cos dla początkujacych potem zaożyc swój temat na forum i prosic o komentarze do typów (wstawic kupon 2 dni przed puiszeczeniem go) ludzie ocenia (dobźi typerzy) i jak masz poscic kupon usuwasz to co osoby krytykują i dodajesz to co najlepsi typerzy polecają w swoich tematach.

P.S Myślelnie i korzystanie z Internetu nieboli :!:

P.S II full troche spokojniej ???? niewyzywaj nikogo ???? bo co to Ci da chyba tylko ostrzezenia :/

Moze zróbmy liste serwisow ktore wysylaja BONY które mozna wykorzystac w Bet-at-home

1) LIGA TYPERÓW
2) PRV.PL
3) http://www.ligapolska.biz

M 0

matiwoj66

Użytkownik
Ostatnio znalazłem w tym buku 17zł i doszedłem aż do 1100zł.

Nie wiem czy warto ryzykowac i wpłacac im 100 euro zeby to wyplacic czy nie. Jka myslicie ?

Do góry Bottom