>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe znowu 3 spiny!

buras15 0

buras15

Użytkownik
Witaj , Twoja nazwa użytkownika to ******

Masz 3 darmowe spiny w naszym Kasynie!

Gry w jakich czekają na ciebie darmowe spiny, to: Devils Delight, Excalibur i Icy Wonders.

Najlepszym w tym jest to, że wygrane możesz oczywiście zatrzymać dla siebie. Musisz jedynie dokonać przynajmniej 35 obrotu w kasynie otrzymaną kwotę, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Masz cały tydzień na wykonanie obrotu. Pamiętaj, że otrzymujesz 3 darmowe spiny we wszystkich grach, nie 3 darmowe spiny w każdej grze.

Czyż nie jest to proste? Nie musisz dokonywać wpłaty czy też spełniać jakichkolwiek innych wymagań – po prostu zaloguj się do swojego konta gracza i udaj się do jednej z wymienionych powyżej gier.

UWAGA: Oferta adresowana jest Wyłącznie do odbiorców tego maila.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Meila nie dostałem, ale spiny miałem.
Devil Delight&#39;s - moja ulubiona gra
1. kręcenie i jakiś bonus - zebrałem dwie dusze i 8€
2. kręcenie i 45c
3. kręcenie i 5 grobów w jednej linii(myślałem, że wpadnie dość sporo a tu tylko 2€)
10.45€
Dzięki za info

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Promo zdecydowanie na + !
Kręce za 1 razem i na starcie 5,50E ????
NIestety 2 kolejne 0, ale kazdy grosz dla zabawy sie przyda ;*

✅ :spokodfhgfh:

rybex 3

rybex

Użytkownik
ja oczywiscie 0.00 czasem zastanaiwam sie po co wogole kręce jak i tak zawsze mam zero ???? ahh to moje szczescie...

fracek 11

fracek

Użytkownik
pierwszy strzał w Excalibur i 2.5 euro. kolejne 2 juz nic i dalej grając spin po 0.20 dojechałem do zera po 17 strzałach...:p

endriu 361

endriu

Forum VIP
0 ale nawet się cieszę, ostatnio miałem 18E to obrót był nie możliwy i tylko się nawk...
tak, a na dodatek obrót nie idzie na video pokerze, a myślałem że tak, i pewnie z połowę zrobiłem, ale nawet jak bym zrobił cały to co z tego skoro na video pokerze się nie liczy :kwasny4565:

Do góry Bottom