ja ale mi na e-meila przyszło ze mam bonus i zagadałem na live czat ale ang.
PANOWIE A TAKIE JESZCZE PYTANKO JAK KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ WYPŁACAĆ TO CHYBA NIE ZNIKA TEN BONUS 10€ CZY ZNIKA??
Nie przenosiłem konta z propagandy, ale dostalem maila o freebecie. Napisałem maila do supportu polskiego (na liveczacie mnie olali) i po kilku godzinach dostalem odp., ze 40zl juz jest na koncie.
no ja pogadalem to mi powiedziel ze skasuja konto z propagandy a mi dopisze bonus do mojego starego konta i tak sie stalo 40 PLN + live chat pomogl szybko i bez problemowo
Ja napisałem na chat że teraz skoro polaczyli sie z propaganda to mam dwa konta na betsafe i czy to ok? czy mozna jedna zamknac a kase polaczyc a on ze ok ktore chce zostawic a ja ze to stare betsafe tylko ze jeszcze chce 10 euro freebeta ???? ktore mi sie nalezy na konto z propagandy a oni ze ok nie ma problemu dopisza mi na to konto z betsafe 42zl ???? i juz po problemie ????
Z liveczatu dowiedziałem się że bonus nie ma limitu czasowego i że na kuponie może być 1,5 i 1,1. Chodzi o to by było przynajmniej jedno z 1,5. Powodzenia w ogrywaniu fajnego buka ????