Jeden z najgorszych bukmacherów w sieci, w betsafe mam konto od ponad 2 lat, nie robiłem depozytu nigdy, korzystałem tylko z darmowych spinów o ile czasem takie dawali, nigdy nie udało mnie się nic wygrać, a w końcu dzisiaj ponad 8 euro i dokonałem obrotu ???? 440 zł przelane na konto główne, więc co? Postanowiłem wypłacić, najpierw zapytałem na czacie, czy mogę? Pani odpowiedziała, że oczywiście, ja zapytałem o dokumenty, pani odpowiedziała, że na razie nie ma informacji by były potrzebne. Następnie zleciłem wypłatę i od zlecenia minęło parę minut i kasa zabrana, konto zablokowane. Od razu ponownie zgłosiłem się na
live czat, o co chodzi? Pani powiedziała, że ktoś korzystał z tej promocji z tego IP, co jest po prostu niewykonalne. I że wypłata którą zleciłem została zabrana jako koszty administracyjne (!?), czyli najzwyczajniej oszukali mnie na 440 zł. 2 godziny kręcenia na slotach poszło na marne.. Wysłałem swoje dokumenty, rachunek, czekam na odpowiedź od 2 godzin milczą. Nie wiecie czy jest jakiś związek zajmujący się takimi sprawami? Ogromny minus dla Betsafe, jak dadzą coś za darmo, nie łudźcie się, że wypłacicie...