>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betsafe konkurs

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Hahaha ???? wygrałem 447 zł za wczorajsze typowania ???? Stawiałem 4:0 dla Barcy(pierwsza bramka 23 min) i 2:1 dla Liverpool(pierwsza bramka 9 min) i się udało.Ale fart !
GRABKI :spokodfhgfh:
Dostałeś maila czy cuś że wygrałeś?
Ja stawiałem że Barca 4-0 i pierwsza bramka w 15min, i Liverpool 3-1 i bramka w 12min.
wychodzi że byłem bliżej ale ale...:jezora:

M 0

marcin1920

Użytkownik
Witaj!

Z największą przyjemnością informujemy, że jesteś jednym ze szczęśliwych zwycięzców naszego popularnego konkursu Ligi Mistrzów! Twoje konto gracza Betsafe.com zostało zasilone kwotą 10€.

Mamy nadzieję, że nadal będziesz brać udział w konkursach organizowanych przez Betsafe.com

Gratulacje i życzymy Miłego Dnia!
Tylko teraz, żeby ten fart przelał się na zakłady, a będzie dobrze ????

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Hahaha ???? wygrałem 447 zł za wczorajsze typowania ???? Stawiałem 4:0 dla Barcy(pierwsza bramka 23 min) i 2:1 dla Liverpool(pierwsza bramka 9 min) i się udało.Ale fart !
GRABKI :spokodfhgfh:
Dostałeś maila czy cuś że wygrałeś?
Ja stawiałem że Barca 4-0 i pierwsza bramka w 15min, i Liverpool 3-1 i bramka w 12min.
wychodzi że byłem bliżej ale ale...:jezora:
dziwne bo mi napisali że liczą się bramki z wtorku :kwasny4565: to chociażby pierwsza bramka dla porto w 4 minucie, a villarreal w 10 minucie :kwasny4565:

zakręcili mnie jak masą w misce ???? i tak jestem bliżej a wygranej nie mam

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
jak byles blizej jak chelsea wygrala 3:1 a ty postawiles ze liverpool wygra 3:1

wygrał czas, kolega wyżej podał że w 10 minucie i był bliżej a bramka była w 4 minucie ????

nie chodziło tu o mecze ze środy a z wtorku.

S 0

skywalkergw

Użytkownik
W pierwszej kolejności chodziło o wynik meczu w drugiej w razie takich samych typów zwycięzcą zostawał ten kto był bliżej minuty strzelenia gola.I chodziło o mecze z środy.
W mailu jest jak byk napisane że należy obstawić dokładny wynik meczów FC Barcelona - Bayern Monachium i FC Liverpool - Chelsea Londyn.Więc nie rozumiem o co ci chodzi.

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
W pierwszej kolejności chodziło o wynik meczu w drugiej w razie takich samych typów zwycięzcą zostawał ten kto był bliżej minuty strzelenia gola.I chodziło o mecze z środy.
W mailu jest jak byk napisane że należy obstawić dokładny wynik meczów FC Barcelona - Bayern Monachium i FC Liverpool - Chelsea Londyn.Więc nie rozumiem o co ci chodzi.
mylisz się gadałem na czacie i bramki były brane z wtorku z meczy ligi mistrzów. Pogmatwane to jak zawsze tam gdzie dają kase za free.

Do góry Bottom