>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe darmowa zdrapka.

gorbi99 0

gorbi99

Użytkownik
Witaj Michal, Twoja nazwa użytkownika to ******
Masz 1 darmową zdrapkę!
Masz szansę wypróbować naszą najnowszą zdrapkę Silver Scratch za darmo! Zdrapki jakie znajdziesz koło siebie w kiosku, nawet nie zbliżają się o krok do wysokości wygranych, jakie oferują nasze zdrapki. Wraz z naszą najnowszą zdrapką możesz emocjonować się wyższymi wygranymi i wyższą główną nagrodą niż kiedykolwiek!
W naszym Kasynie znajdziesz swoją darmową zdrapkę Silver. Wszystko co musisz zrobić, to udać się do swojego konta gracza w Betsafe, a następnie wybrać lobby Kasyna. Zdrapkę Silver znajdziesz na dole strony w sekcji „inne gry”. Jeśli wolisz jednak spróbować swoich sił w zdrapce Bronze, możesz oczywiście to uczynić – będziesz mógł otrzymać dwie zdrapki Bronze zamiast jednej Silver – wybór należy do ciebie!
Wybierz narzędzie do zdrapywania i zacznij odkrywać po kolei pola zdrapki. Jeśli ukażą ci się 3 identyczne symbole wygrywasz, kto wie, może nawet główną nagrodę, która wynosi €50000!

Powodzenia!

EDIT: 2.36zł przelane na zakłady &lt;rotfl&gt;

K 12

karauak

Użytkownik
Ja gralem systemem poczatkowe i koncowe i co wygralem ponad 1 e od razu przelewalem na zaklady tak sie udalo 28 zl zrobic :]
Oczywiscie na ruletce

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
całe 0 ale były dwie 10.000e, szkoda że trzeciej nie zderapałem. Ale później 10k x 25 ????

kumek 0

kumek

Użytkownik
Nie musicie koniecznie wydawać tego 1e na zdrapkę. Można z tym iść na jakąkolwiek grę. Mi tym razem szczęście na ruletce nie dopisało bo zazwyczaj coś z takich promocji wypłacałem.

M 0

mundur

Użytkownik
ja mialem juz 15E na zakładach nie znam sie na sporcie wiec chcialem wypłącic patrze a tu min wypłaty na mb 30E jeszcze nigdzie nie widzialem takiego min na mb???? potem chcialem zrobic do tych 30E i wtopa na bj 4razy z kolei dialer 21 lub bj

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
kurde a ja ze zdrapki 0 bo myślałem że to tylko na zdrapkę jest heh

Przepisy
1.Promocja trwa do 22 Lutego, do 23.59 CET
2. W przypadku wygranej, otrzymaną kwotę bonusu musisz obrócić 25 krotnie w naszym Kasynie, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Przykład: Wygrałeś 10 euro, wymagany obrót €10x25.
3.Promocja dotyczy wyłącznie odbiorców tego maila.

woli wyjaśnienia tym, co wzieli na zakłady ???? później będzie że nie ma dla polaków

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Przepisy
1.Promocja trwa do 22 Lutego, do 23.59 CET
2. W przypadku wygranej, otrzymaną kwotę bonusu musisz obrócić 25 krotnie w naszym Kasynie, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Przykład: Wygrałeś 10 euro, wymagany obrót €10x25.
3.Promocja dotyczy wyłącznie odbiorców tego maila.

woli wyjaśnienia tym, co wzieli na zakłady ???? później będzie że nie ma dla polaków
ale PONAD kwote np.10e mozna przelac i dalej obracac:-|

Do góry Bottom