Maja ciekawy punkt w ich zasadach:jezora:
If we fail to respond to you within the time limit we will pay you 10, - EURO.
Czyli jak po 15 minutach nie dostaniecie odpowiedzi to mozecie starac sie o 10 euro:spokodfhgfh:
CZERWONA DLACIEBIE ! ????Hmm... zarejestrowałem się godzinę temu ... bonusu nie dostałem, napisałem do supportu i odpisali mi tak :
Hello,
Certain countries are excluded from the bonus offer (due to high numbers of players abusing our bonuses). This includes Poland.
Have a nice evening.
Best Regards
Andreas Mikkelsen
Support
Betsafe Ltd
Abacus Suite 2, Psalia Street
St. Venera HMR 16, Malta
Fax: 00371 76 86 945
to znaczy, że Polacy nie są uprawnieni do tej promocji ????
Przeczytaj co anpsialem u gory promo dla polakwomozna (chyab wyplacac) porpostuy promo5 do kasyn dla poakkow juz sie skonczyla a nei zedlapolakow nei byla skierowanaMam troche kasy na koncie,rejestrowałem sie oczywiscie jako Polak.Wypłacą mi kase?
Dami21 robiłeś depozy,t gdzie wypłacałeś? Na moneybookers podobno potrzebny najpierw depozyt...
Może po to, żeby nie zbankrutować? Zakładając, że co trzeci Polak korzystający z tej promocji, założył 10 kont.. ehhhh... Ja osobiście im się nie dziwie. Dobrze, że procent ludzi korzystając z internetowego hazardu nie jest w Polsce zbyt duża, ponieważ jeśli systematycznie grało by w necie powiedzmy 15% Polaków, to po ten bonus zgłosiło by się więcej "osób" z polskim IP niż mamy w Polsce obywateli...to po co robia przez caly dzien jak im juz sie skonczylo... Paranoja chcieli by zablysnac ale im nie wyszlo . Napewno w przyszlosci oleje ten buk