>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe - 3 darmowe spiny

Status
Zamknięty.
K 6

koziuch

Użytkownik
dziwne ???? ale nie nażekam
edit: poszło na video poker
stary po pierwsze to myslalem ze tylko twoj angielski jest slaby, a teraz stwierdzam, że i angielski i polski są u Ciebie na równym, obrzydliwym poziomie. Tak trzymaj dalej! Tylko bukmacherka, hazard, bonusy, zero szkoly i bedziesz żył długo i szczesliwie.
Masakra co sie dzieje z dzisiejszymi dzieciakami...:-?

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
To widzę fuksa miałeś z kasą , a do tych co im na słownictwie zbija to dobra może byki jak nie wiem ale opanujcie się wkleił dobrą rozmowę może komuś się przyda taka opcja a nie pojazd na niego od razu ...

S 0

spoxing21

Użytkownik
stary po pierwsze to myslalem ze tylko twoj angielski jest slaby, a teraz stwierdzam, że i angielski i polski są u Ciebie na równym, obrzydliwym poziomie. Tak trzymaj dalej! Tylko bukmacherka, hazard, bonusy, zero szkoly i bedziesz żył długo i szczesliwie.

Masakra co sie dzieje z dzisiejszymi dzieciakami...:-?
po pierwsze, to nie jestem na poziomie żeby z Tobą toczyć rozmowe... po drugie jestem na 1 roku magisterki informatyki. Po 3 niestety ale jest coś takiego jak dysleksja... ( moge ci to w moim przypadku przesłać na pw ) po 4 to nie jest forum do wytykania komuś błędów. Po 5 to Niemieckim bym zniszczył Twój angielski. Po 6 Nie chce mi sie z Tobą gadać i nie zamierzam dalej ciągnąć tego tematu, chodzbyć napisał ostatni post ( honor ) a po 7 to dzieciaku mów do ojca. Kończe temat

ps: &quot;myślałeś&quot; to chyba czas przeszły... raczej po angielsku jeszcze na tym forum nie pisałem wiec nie mogłes mysleć w czasie przeszłym. Zresztą to robi sie dziecinne. Oby tą rozmowe skasowali

K 6

koziuch

Użytkownik
ja jestem na 4 roku magisterki stary i jesli ty jestes na informatyce to ci wspolczuje z takim angielskim, pocisnalem ci o tym, bo smieszy mnie to ze dostales 2 euro i napisales ze cie to super cieszy. pozdro dla normalnych a ty idz obracac 2 euro a potem napisz jeszcze ile ugrales i ile wyplaciles a na koncu dopisz &quot;jupi&quot;

endriu 361

endriu

Forum VIP
podziękujcie kolegom za to, lecz na razie temat zostaje zamknięty, o spinach w betsafe było wiele razy, a jak każdy widzi po prostu nie ma tematu bez kłótni, jak któryś zmądrzeje niech pisze pw, a temat otworzę, to samo tyczy się osób które będą miały konkretne info !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom