"Założyłem konto przed chwilą, 1.zakład 100euro, zaakceptowane niespełna 9euro, reszta do akceptacji, wchodzę w historię i co ??
Co to ku..a jest ?
Jakieś przegrane zakłady z wczoraj, choć konto mam od kilkunastu minut ! zaakceptowane 7.00 i 118 do akceptacji, choć wpłaciłem 50 i 50 bonusu, więc miałem 100 !!
Jaja jak berety, zobaczymy, czy to nie mina jakaś, więc radzę się wstrzymać !
Wchodzę na
Betsafe i co widzę ?
ZAKŁADY Z 10bets !!!!
to jest nie dość, że to samo, to jeszcze moje konta są ze sobą jakoś połączone !!!"
wczorajsze przygody tuż po założeniu konta, poza tym "Mail itp co prawda ten sam, ale login i hasło różne... A dokładniej rzecz ujmując login w bets10, to po prostu mail, więc siłą rzeczy połączyło mnie z betssonami... Co ciekawe limity identyczne jak te, które mam w
Betsson, tzn.
live 3euro, przedmeczowe to max do 100pln na Euroligę/NBA jeśli stawiam normalną rzecz...
Jeśli ktoś ma limity w Betssonach, to z miejsca niech odpuści, bo będzie się męczyć z obrotem. Rzecz jasna
live mają tak samo opóźniony, więc jedyny pozytyw dla lubiących grać za kilkanaście pln, rzecz jasna jeśli są zlimitowani w polskich odpowiednikach..."
więc to po prostu kontynuacja betssona... kto ma limity u nich, to i w bets10 będzie się męczyć...