>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bets by tikanes

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
21#
????Tipsarevic vs Muller 1
????Kvitova vs Mchale 1
????Radwańska vs Penetta1
Ako:1.74
Stawka: 400 pln
Ew. wygrana: 696 pln

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
24#⚽Doncaster vs Reading 2 1.9
Stawka: 200 pln
Ew wygrana: 382 pln
Bardzo ważny mecz dla gości. Jeśli wygrają dzisiaj wchodzą za WHU na drugą pozycję w lidze. Doncaster w sporych osłabieniach, bez podstawowych graczy: Brian Stock, George Friend, Tommy Spurr, a także Neil Sullivan. Reading bez większych strat, Reading gra, ba walczy o awans do PL i takie mecze muszą wygrywać.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Wracam do typowania. Każdy typ nie tak jak dotychczas będzie podparty analizą. Zapraszam wszystkich chętnych do przeglądania tematu. Jakby jakiś admin czasami przeglądał mój temat to poprosiłbym o odblokowanie PW.
1#
????Haase
vs Brands 1✅
Kurs: 1.61
Buk:bet365
Stawka: 500 pln
Możliwa wygrana: 808 pln
Haase po dobrym występie w Gstaad (finał przegrany z Youzhnym) wybrał się do Kitzbuhel gdzie w zeszłym roku wygrał cały turniej. Z pewnością, o ile mu sił starczy będzie walczył w każdym meczu, aby nie potracić punktów. Brands w zeszłym roku odpadł w 1 rundzie, więc będąc w drugiej rundzie jest już na plusie. Brands w Gstad odpadł w 1/4 przegrywając z Hanescu, eliminując wcześniej Federera i Chiudenelliego. Haase na drodze do finału pokonał także nie byle kogo bo np. Granollersa czy Lopeza, którzy także są w formie i na mączce potrafią grać.Jakoś nie przepadam za tenisem ani jednego ani drugiego, ale determinacją, aktualną formą Haase powinien umęczyć wygraną z dobrze serwującym Brandsem.
✅ 308 pln

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
2#
????Fish vs Benneteau 1✅
Kurs: 1.72
Buk: Bet365
Możliwa wygrana: 860 pln
Mardy Fish jak zwykle powraca i uracza nas swoim bardzo dobrym i skutecznym tenisem na kortach US-serries. Wrócił po długiej kontuzji i myślę, sądząc po tym co widziałem ma się całkiem nieźle. Bardzo dobrze wyglądał z Ebdenem, ładnie się ganiali i wygląda, że Mardy potrzebuje ogrania, ale wraca do dobrego stanu. Francuz ma h2h z Fishem na hardzie 0:3 i ostatnio na hardzie grał w marcu. Oprócz tego nic nie grał od Wimbledonu, Fish chociaż rozegrał już 2 mecze na hardzie.
✅360 pln

Otrzymane punkty reputacji: +1
tikanes 246

tikanes

Użytkownik
3#
????Vagnozzi vs Panfil 1⛔
Kurs:1.50
Buk: Bet365
Możliwa wygrana: 750 pln
W drugiej rundzie w Libercu staną naprzeciw siebie 30-letni Włoch oraz 25-letni Panfil, którego między innymi mogliśmy oglądać w Poznaniu. Kilka meczów z udziałem Panfila miałem przyjemność oglądać i dopóki on nie zrobi coś z kondycją, ergonomią poruszania się po korcie i ogólnie zwiększy dynamikę swoich ruchów dopóty nie zobaczymy jego sukcesów. Po drugiej stronie kortu stanie doświadczony mączniak włoski, który ma h2h z Panfilem 2:0 (ostatni mecz wygrany 2:1 w maju tego roku), statsy 2013 na clayu 29/14, Panfil 19/8. W tych wynikach są mecze również z Futuresów i trzeba przyznać, że na poziomie chall Panfil poza Poznaniem gdzie dotarł do 1/4 nie miał sukcesów. Włoch oczywiście też gra w Futuresach i tam zdobywa najlepsze wyniki, ale na turniejach na poziomie chall zawsze praktycznie dochodził do 1/4. Ogólnie uważam, że będziemy świadkami spotkania gdzie Panfil będzie grał mocno, płasko,szukając winerów, a Vagnozzi będzie spokojnie crossował te uderzenia i czekał na błędy Polaka. Tyle ode mnie. GL.
⛔ 500 pln
Brawo dla Grzesia. Dobry mecz. Szkoda, że cały czas gotuje mu się w głowie.W 2 secie miał 5:1 i się zrobiło 5:5, na szczęscie dla siebie zakończył to spotkanie 7:5. Ogólnie myślę, że jego tenis zmierza w dobrym kierunku.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
4#
????Dimitrov vs Querrey 2
Kurs: 2.1Buk: Bet365Stawka: 500 pln⛔
Możliwa wygrana: 1050 pln
Tym razem krótko, ponieważ temat dosyć gruntownie objaśnił w analizie GemSetMecz i zgadzam się z nim w większości. Dodam od siebie, że Querrey w ubiegłym roku doszedł do półfinału i z pewnością będzie chciał powtórzyć ten wynik albo chociaż się do niego zbliżyć, aby nie potracić punktów rankingowych.
⛔ 500 pln

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
5#
???? Sock vs Nishikori +3,5 gema Sock⛔
Kurs: 2.0
Buk: bet 365
Możliwa wygrana: 1000
Też krótko bo zaraz mecz się rozpoczyna. Japoniec nic nie grał od Wimbledonu. Sock to nie jest taki grajek, którego przechodzi się z marszu, a handi po ciekawym kursie.

⛔ 500 pln

Do góry Bottom