W tym temacie zapraszam do dyskusji o bukmacherze Betrally. Witryna bukmachera prezentuje się bardzo czytelnie i przejrzyście. Firma posiada licencję Curacao i cały czas akceptuje Polaków.
Aktualny adresstrony www.betrallypro.com
Zakladalem konto u nich kilka dni temu i zadnych problemow nie mialem. Wszystko przebieglo szybko, gladko i przyjemnie :]Cześć! Mam pytanie. Czy ostatnio ktoś z Was zakładał konto w Betrally? Próbuję już drugi dzień, zmieniam przeglądarki, czyszczę cache, oczywiście nie jestem połączony przez VPN i na kroku trzecim za każdym razem po naciśnięciu przycisku "create new account" wyskakuje komunikat że konto jest tworzone, trwa to nawet 30 minut i nic się nie dzieje oprócz ciągle kręcącego się wskaźnika. Ma to miejsce w wersji stacjonarnej i mobilnej, przez różne urządzenia. Support twierdzi, że problem nie leży po ich stronie. Ktoś coś?
Ja z kolei w tej chwili założyłem konto i również bez żadnego problemu, więc faktycznie problem musi leżeć po Twojej stronie.Cześć! Mam pytanie. Czy ostatnio ktoś z Was zakładał konto w Betrally? Próbuję już drugi dzień, zmieniam przeglądarki, czyszczę cache, oczywiście nie jestem połączony przez VPN i na kroku trzecim za każdym razem po naciśnięciu przycisku "create new account" wyskakuje komunikat że konto jest tworzone, trwa to nawet 30 minut i nic się nie dzieje oprócz ciągle kręcącego się wskaźnika. Ma to miejsce w wersji stacjonarnej i mobilnej, przez różne urządzenia. Support twierdzi, że problem nie leży po ich stronie. Ktoś coś?
Na pewno nie tym bardziej ze faktycznie zmienili na taki adres jak w mailu podaja. Mail z ktorego dostalem wiadomosc tez raczej nie jest fakiem [email protected]A to nie jest czasem fake wiadomość? Od razu to skasowałem. Po najechaniu na link z pewnością nie kierowało bezpośrednio na stronę betrally...
Nie ma eco. Tylko skrill i netek oraz karta kredytowa. Limity w miare ok ale gram tam raczej spokojnie.Gra ktoś tam? Limituja szybko? Jak wygląda wpłata i wypłata? Mozna Eco?
Aha i czy ktoś się orientuje jak jest z krexzem w tenisie?
Wow, wnioski na podstawie jednego rynku.