marekbet
Użytkownik
Witam w moim miejscu. Powracam mam nadzieję że na dłużej.
Na początek typy długoterminowe na nadchodzący IEM MAJOR:
IEM RIO MAJOR - zwycięzca:
NaVi @5,5 sts.pl - 2/10 (200 zł * 5,5 = 968 zł) ----> w unibet to samo po @5
FaZe @6,5 sts.pl - 2/10 (200 zł * 6,5 = 1144 zł) ----> w unibet to samo po @5,5
Bardzo fajne kursy na ewentualnych wygranych majora. Zmagania na LANie, więc dodatkowy plus dla obu ekip które zdecydowanie były najlepsze w ostatnich latach i dominowały poprzedni rok. W tym pojawiły się pewne problemy i wahania formy. W grę wchodzi jeszcze Vitality oraz C9 moim zdaniem. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu bo jednak brazylijskie ekipy skreślam.
IEM RIO MAJOR - finalista:
NaVi @2,75 sts.pl - 4/10 (400 zł * 2,75 = 968 zł)
FaZe @3 sts.pl - 4/10 (400 zł * 3 = 1056 zł)
Tutaj podobnie jak powyżej. Bez zbędnego rozpisywania się.
IEM RIO MAJOR - drużyna z bilansem 3:0 (faza pretendentów):
Cloud9 @2,75 sts.pl - 4/10 (400 zł * 2,75 = 968 zł)
Cloud9 jest zdecydowanie jednym z faworytów do dojścia do finału i myślę że faza pretendentów pójdzie jak po maśle. 3:0 jest w ich zasięgu. Podobnie sądzę o Vitality ale wydaję mi się że Rosjanie poradzą sobie spokojnie z tą fazą turnieju.C9 rozpoczyna meczem z fnatic. Jestem dobrej myśli.
IEM RIO MAJOR - drużyna z bilansem 0:3 (faza pretendentów):
BIG @9,2 sts.pl - 1/10 (100 zł * 9,2 = 809,6 zł)
BIG ostatnio naprawdę w kratkę. Rozpoczyna z gospodarzem FURIĄ. Nie są faworytem w tym spotkaniu i moim zdaniem ich team na tym turnieju nie błyśnie. Oglądałem ostatnie spotkanie z SANGAL gdzie przegrali 2:1 i muszę przyznać że to był ostry dramat. Od dawna uważam ich za drużynę d2 i tylko i wyłącznie. Dodatkowo typ swój motywuje tym iż ich najlepszy gracz Syrson na Lanie po prostu nie dźwiga presji. Różnica między ich gra online a LAN jest ogromna. Wydaje mi się że tutaj przepadną z kretesem a za rekreacyjną stawkę można spróbować.
Na początek typy długoterminowe na nadchodzący IEM MAJOR:
IEM RIO MAJOR - zwycięzca:
NaVi @5,5 sts.pl - 2/10 (200 zł * 5,5 = 968 zł) ----> w unibet to samo po @5
FaZe @6,5 sts.pl - 2/10 (200 zł * 6,5 = 1144 zł) ----> w unibet to samo po @5,5
Bardzo fajne kursy na ewentualnych wygranych majora. Zmagania na LANie, więc dodatkowy plus dla obu ekip które zdecydowanie były najlepsze w ostatnich latach i dominowały poprzedni rok. W tym pojawiły się pewne problemy i wahania formy. W grę wchodzi jeszcze Vitality oraz C9 moim zdaniem. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu bo jednak brazylijskie ekipy skreślam.
IEM RIO MAJOR - finalista:
NaVi @2,75 sts.pl - 4/10 (400 zł * 2,75 = 968 zł)
FaZe @3 sts.pl - 4/10 (400 zł * 3 = 1056 zł)
Tutaj podobnie jak powyżej. Bez zbędnego rozpisywania się.
IEM RIO MAJOR - drużyna z bilansem 3:0 (faza pretendentów):
Cloud9 @2,75 sts.pl - 4/10 (400 zł * 2,75 = 968 zł)
Cloud9 jest zdecydowanie jednym z faworytów do dojścia do finału i myślę że faza pretendentów pójdzie jak po maśle. 3:0 jest w ich zasięgu. Podobnie sądzę o Vitality ale wydaję mi się że Rosjanie poradzą sobie spokojnie z tą fazą turnieju.C9 rozpoczyna meczem z fnatic. Jestem dobrej myśli.
IEM RIO MAJOR - drużyna z bilansem 0:3 (faza pretendentów):
BIG @9,2 sts.pl - 1/10 (100 zł * 9,2 = 809,6 zł)
BIG ostatnio naprawdę w kratkę. Rozpoczyna z gospodarzem FURIĄ. Nie są faworytem w tym spotkaniu i moim zdaniem ich team na tym turnieju nie błyśnie. Oglądałem ostatnie spotkanie z SANGAL gdzie przegrali 2:1 i muszę przyznać że to był ostry dramat. Od dawna uważam ich za drużynę d2 i tylko i wyłącznie. Dodatkowo typ swój motywuje tym iż ich najlepszy gracz Syrson na Lanie po prostu nie dźwiga presji. Różnica między ich gra online a LAN jest ogromna. Wydaje mi się że tutaj przepadną z kretesem a za rekreacyjną stawkę można spróbować.
Ostatnia edycja: