159 sc00by Użytkownik Marzec 11, 2011 #1 Jak długo trwa wypłata z tego roomu? Potrzebne są skany i inne ustalenia tożsamości, czy wystarczy wpłata przez MB?
Jak długo trwa wypłata z tego roomu? Potrzebne są skany i inne ustalenia tożsamości, czy wystarczy wpłata przez MB?
C 0 czakinr1 Użytkownik Marzec 25, 2011 #2 czy ktoś wie coś na temat tego roomu czy to jest w ogóle wypłacalne bo mam tam trochę kaski i chciał bym wypłacić
czy ktoś wie coś na temat tego roomu czy to jest w ogóle wypłacalne bo mam tam trochę kaski i chciał bym wypłacić
P 12 polak13 Użytkownik Marzec 25, 2011 #3 Jak najbardziej wypłacalne,jeśli nie robiłeś żadnych wałów to wpłacasz przez mb i wysyłasz dowód do weryfikacji,po czym wypłacasz gotówkę.
Jak najbardziej wypłacalne,jeśli nie robiłeś żadnych wałów to wpłacasz przez mb i wysyłasz dowód do weryfikacji,po czym wypłacasz gotówkę.
C 0 czakinr1 Użytkownik Marzec 25, 2011 #4 aha dzięki żadnych wałów nie robiłem wiec powinni wypłacić
B 39 boo824 Użytkownik Marzec 29, 2011 #5 Witam właśnie zleciłem wypłatę i na razie nie dostałem żadnej wiadomości o weryfikacji.
53,1K TommyTSW Forum VIP Marzec 10, 2016 #6 od pierwszego kwietnia zostają przejęci przez WilliamHill