>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betlick zdrapka

Status
Zamknięty.
M 41

mrzoob

Użytkownik
Szanowny Kliencie!

Jesteś naszym bardzo cenionym Graczem i dlatego oferujemy Ci dwa wyjątkowe bonusy.

Pierwszy to 1 darmowa runda w nowej grze - zdrapce Zodiac. Jest to bardzo prosta zabawa! Po prostu wybierz swój znak zodiaku i połącz z nim dwa symbole, aby wygrać aż do 25000€!

Ponadto, jeśli wpłacisz do Kasyna 10€, zasilimy Twoje konto bonusem 10€.

M 0

mrozik90k

Użytkownik
Grasz prawdziwymi pieniędzmi.
Możesz :
# Kupić żetony w Kasynie
lub
# Wybrać Grę dla zabawy
to mi wyskakuje i nie moge zagrac;/

K 0

kusmin

Użytkownik
Wyskakuje ale nie mozna wejsc w zadna gre i taki mamy problem. Ale walic taka promocje, i tak z gowna sie bata nie ukreci.

G 0

godel

Użytkownik
a ja kasy nie dostalem ;&lt; ale dla beki sobie zagralem zdrpake zeby sprawdzic co to ;d i padlo 200€OoO !! szkoda ze nie mialem wtedy tego 1,5 € :d

P 12

polak13

Użytkownik
hehehe śmieszna jest ta firma,założyłem konto nic nie wpłacałem nic nie wypłacałem a zablokowali mi konta na pokerze i bukmacherce.Ogólnie lipa jak dla mnie.

P 12

polak13

Użytkownik
Może przypadkiem oceniasz mnie jako dzieciaka neo bez powodu?Nie zakładałem kilku kont a czy bet click to porządna firma to już niestety ale nie mi oceniać.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Może przypadkiem oceniasz mnie jako dzieciaka neo bez powodu?Nie zakładałem kilku kont a czy bet click to porządna firma to już niestety ale nie mi oceniać.
Ja Cię nie oceniam, bo Cię nie znam ???? Napisałem &quot;przypadkiem&quot;, bo na pewno na tym nawet forum jest wielu multikontowców.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Ja Cię nie oceniam, bo Cię nie znam ???? Napisałem &quot;przypadkiem&quot;, bo na pewno na tym nawet forum jest wielu multikontowców.
Multikontowcy to idioci, bo co z tego zę jest ich dużo, w dzisiejszych czasach buki bardzo dokładnie sprawdzają tożsamość, tym bardziej przy darmowych bonusach(dokładnie przy wypłatach)
i taka osoba która zakłada konto na królika nic z tego konto nie wyciągnie i całe szczęście.:jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom