oczywiscie, ale tak jak juz wspominalem, czeka sie na to 3 dni, tak czy siak wyplata bezproblemowaUdało sie komus wyplacic hajs na MB z tego dziadowskiego buka ?
oczywiscie, ale tak jak juz wspominalem, czeka sie na to 3 dni, tak czy siak wyplata bezproblemowaUdało sie komus wyplacic hajs na MB z tego dziadowskiego buka ?
Wyślij pdf z przelewu bankowego. U mnie wystarczył dowód osobisty z obu stron zeskanowany no i ten przelew właśnie. Co do maila, to pisz w języku angielskim ????Panowie mam kilka pytań mianowicie weryfikacji - jeżeli nie rejestrowałem karty płatniczej na koncie to też mam wysłać jej zdjęcie? I jeżeli mieszkam jeszcze z rodzicami i nie posiadam własnych rachunków za gaz,prąd itp. to też im tego nie mogę wysłać.Wysłałem im tylko zdjęcie dowodu z obydwu stron - myślicie że to wystarczy? A i jeszcze jedno,emaila weryfikującego konto pisaliście w polskim czy angielskim języku ?
ja wysłałem przelew za ubezpieczenie na życie no dane musisz im pokazać wczoraj po 15 wysłałem im dokumenty, dziś o 12 konto aktywne. PozdroPrzelewu bankowe w sensie jak wpłacałem na bukmachera czy może być zupełnie inny tylko żeby były widoczne moje dane? Długo czekaliście na weryfikacje konta?
Dear Client,
Thank you for providing us with the documents requested.
To fully verify your account, we kindly ask you to provide us with a copy of a valid proof of address, such as any home utility bill ( excluding mobile bills) or bank statement, in your name and not older than 90 days.