>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betin

ripperpl 3

ripperpl

Użytkownik
No ciekawie sie robi na dzień dobry, eh niestety jak człowiek nie ma skanera w domu to trzeb latać po znajomych żeby zeskanowali........ Ktoś może wysłał dokumenty i odblokowali mu konto ?? Trzeba koniecznie skany rachunków ?? Bo płace wynajem ale przez kolegę i w sumie nie mam tych rachunków.

1 3

1905

Użytkownik
Panowie mam kilka pytań mianowicie weryfikacji - jeżeli nie rejestrowałem karty płatniczej na koncie to też mam wysłać jej zdjęcie? I jeżeli mieszkam jeszcze z rodzicami i nie posiadam własnych rachunków za gaz,prąd itp. to też im tego nie mogę wysłać.Wysłałem im tylko zdjęcie dowodu z obydwu stron - myślicie że to wystarczy? A i jeszcze jedno,emaila weryfikującego konto pisaliście w polskim czy angielskim języku ?

vitalic 186

vitalic

Użytkownik
Panowie mam kilka pytań mianowicie weryfikacji - jeżeli nie rejestrowałem karty płatniczej na koncie to też mam wysłać jej zdjęcie? I jeżeli mieszkam jeszcze z rodzicami i nie posiadam własnych rachunków za gaz,prąd itp. to też im tego nie mogę wysłać.Wysłałem im tylko zdjęcie dowodu z obydwu stron - myślicie że to wystarczy? A i jeszcze jedno,emaila weryfikującego konto pisaliście w polskim czy angielskim języku ?
Wyślij pdf z przelewu bankowego. U mnie wystarczył dowód osobisty z obu stron zeskanowany no i ten przelew właśnie. Co do maila, to pisz w języku angielskim ????

1 3

1905

Użytkownik
Przelewu bankowe w sensie jak wpłacałem na bukmachera czy może być zupełnie inny tylko żeby były widoczne moje dane? Długo czekaliście na weryfikacje konta?

vitalic 186

vitalic

Użytkownik
Przelewu bankowe w sensie jak wpłacałem na bukmachera czy może być zupełnie inny tylko żeby były widoczne moje dane? Długo czekaliście na weryfikacje konta?
ja wysłałem przelew za ubezpieczenie na życie :p no dane musisz im pokazać ;) wczoraj po 15 wysłałem im dokumenty, dziś o 12 konto aktywne. Pozdro

1 3

1905

Użytkownik
No nic ja wczoraj wysłałem,ale samo zdjęcie dowodu i to maila napisałem po polsku.Przed chwilą napisałem po angielski i wysłałem im dowód + skrill + przelew bankowy.Zobaczę jak to wszystko się potoczy ;d

1 3

1905

Użytkownik
Nie no,to jest jakaś przesada - wysłałem im zdjęcie dowodu z obydwu stron,zdjęcie konta na skrillu + do tego zdjęcie przelewu internetowego z mojego konta bankowego a otrzymuje wiadomość:
Dear Client,

Thank you for providing us with the documents requested.
To fully verify your account, we kindly ask you to provide us with a copy of a valid proof of address, such as any home utility bill ( excluding mobile bills) or bank statement, in your name and not older than 90 days.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom