>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betgun bonus 120 zł - pomożcie!!!

M 0

mieczyk

Użytkownik
Właśnie skorzystałem z promocji starter w betgun.Wie ktoś z Was co się dzieje w sytuacji gdy przegram cały bonus? Czy wtedy mój depozyt jest zabierany czy dalej mogę nim obracać a potem go wypłacić?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
jeśli przegrasz cały bonus to zostaje jeszcze Ci depozyt który wpłaciłeś, którego nikt Ci nie odbierze. Z tego co wiem to aby wypłacic trzeba obrócic i bonus i depozyt. Oba chyba 2 razy ale mogę się mylic ;)

pozdro

M 0

mieczyk

Użytkownik
Jeżeli przegram bonus to jak mam go obrócić? Chodzi mi o to czy w takiej sytuacji będe mógł wypłacić sam depozyt po obróceniu? w każdym razie dzieks za odpowiedź nikifor!

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
aha. myślę że jak obrócisz depozyt określoną ilośc razy to powinieneś bez problemy wypłacic. Ale dla pewności zapytaj się jeszcze eksperta na livechacie ;) tam powinni Ci wszystko dokładnie wytłumaczyc ;)

pozdrawiam 8)

M 0

majkx

Użytkownik
ja juz kozystalem z tego bonusu i to jest tak : chyba w zakladce my account czy cos takiego masz kwote bonusu ktora musisz obrócic..i w momencie kiedy pzrgrasz caly bonus, w miejscu gdzie jest napisany wymagany obrót jest 0,00. czyli juz nie muszisz obracac....ale swoj depozyt musisz obrucic 3 razy..z kursem min 1.4....kichaaa...

Do góry Bottom