>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BETFAN - Wyzwań ciąg dalszy - sprint po sportach!

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
1200x628.png

7 sportów, 7 kroków, 150 zł Freebetu!

Odkrywaj i realizuj wyzwania, przybliżaj się do odbioru dwóch nagród. Do zgarnięcia Freebet o łącznej wartości 150 zł. W tym tygodniu zagłęb się w świat wielu sportów, w tym tych wirtualnych.

Dołączam do promocji

• Stawiaj kupony, zaliczaj wyzwania, odkrywaj kolejne

• Spełniaj warunki opisane na kartach wyzwań. Różnią się one stawką, kursami, liczbą zdarzeń i zakresem kategorii

Odbieram nagrody

• Za dojście do danego kroku przysługują Ci następujące nagrody, których warunki uwolnienia są opisane po kliknięciu w ikonę prezentu.

- Freebet 50 zł po spełnieniu 4. kroku, jeśli w 4. kroku postawiono na Koszykówkę Wirtualną
Freebet 40 zł po spełnieniu 4. kroku, jeśli w 4. kroku postawiono na tradycyjną koszykówkę

- Freebet 100 zł po spełnieniu 7. kroku, jeśli w 7. kroku postawiono na Piłkę Nożną Wirtualną
Freebet 80 zł po spełnieniu 7. kroku, jeśli w 7. kroku postawiono na tradycyjną piłkę nożna

• Nagrody zostaną przypisane automatycznie do Twojego konta po dojściu do danego kroku

Zasady

• Czas trwania: od 06.02. godz. 10:00 do 12.02. godz. 23:59

• Jeden Gracz może otrzymać do dwóch nagród

• W promocji nie biorą udziału kupony zawarte za środki bonusowe, Freebety, zakłady systemowe i Boost

• Kupony zakończone poprzez Cashout i zwrócone przez organizatora, oznaczone jako Reverse cofają postęp do kroku, w którym zostały postawione

• Progres w promocji aktualizuje się do kilkunastu sekund

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus1000x200.png

sza 109,4K

sza

Użytkownik
Przechodzi ktoś te kroki ?
Ja jestem na 4 do tego momentu tak to wygląda :
1 Krok - Stawka : 12zł , Kupon z min. 2 zdarzeniami - wyłącznie Hokej na lodzie - ako: 2.30
2 Krok - Stawka : 15zł , Kupon z min. 2 zdarzeniami - wyłącznie E-sport - ako: 2.50
3 Krok - Stawka : 20zł , Kupon z min. 2 zdarzeniami - wyłącznie Piłka ręczna - ako: 3.00
4 Krok - Stawka : 23zł , Kupon z min. 3 zdarzeniami - wyłącznie Koszykówka lub Koszykówka wirtualna , ako: 3.40
* Przy 4 kroku grając Koszykówkę freebet 40zł , zagrając Wirtualna Koszykówkę freebet 50zł

sza 109,4K

sza

Użytkownik
Sama promka ok, ale na duży minus że dali skoki narciarskie w 6 kroku tylko chyba oferty jakiejkolwiek zapomnieli dodać
Też zostałem zablokowany do weekendu aż dają kursy na konkurs w Lake Placid.

Przechodzi ktoś te kroki ?
Ja jestem na 4 do tego momentu tak to wygląda :
1 Krok - Stawka : 12zł , Kupon z min. 2 zdarzeniami - wyłącznie Hokej na lodzie - ako: 2.30
2 Krok - Stawka : 15zł , Kupon z min. 2 zdarzeniami - wyłącznie E-sport - ako: 2.50
3 Krok - Stawka : 20zł , Kupon z min. 2 zdarzeniami - wyłącznie Piłka ręczna - ako: 3.00
4 Krok - Stawka : 23zł , Kupon z min. 3 zdarzeniami - wyłącznie Koszykówka lub Koszykówka wirtualna , ako: 3.40
* Przy 4 kroku grając Koszykówkę freebet 40zł , zagrając Wirtualna Koszykówkę freebet 50zł
5 Krok - Stawka : 35zł , Kupon z min. 2 zdarzeniami - wyłącznie Swiatkówka - ako: 3.00
6 Krok - Stawka : 40zł , KUpon z min. 1 zdarzeniem - wyłącznie Skoki Narciarskie - ako: 3.00

Krok 7 mamy zaspoilerowany gdyż będzie trzeba postawić na piłkę nożna ( Freebet 80zł ) lub wirtualna piłkę nożna ( Freebet 100zł ) pytanie za ile ? Przyglądając się tym progresa najprawdopodobniej 45 lub 50zł.

Według mnie spoko promka i warto skorzystać.

Do góry Bottom