Powiem Wam, że takiego krzaka dawno nie widziałem - ale przynajmniej się uśmiałem tyle mam z tych 15 minut przed komputerem
ale po kolei...
W oczekiwaniu na zleconą wczoraj wypłatę (gdzie standardem u konkurencji jest kilka, kilkanaście minut) i
skuszony ofertą na najlepsze zakłady dotyczące rozrywki postanowiłem sobie coś obstawić, nie gram wielkimi stawkami, do tej pory w
betfan zawarłem zakłady za łączną kwotę 290 złotych i uzyskałem z nich zysk niespełna 150 zł
Z oferty wybrałem zakład na Baracka Obamę i jego konto na twitterze po kursie @2,55
Ku mojemu zdziwieniu zakład został odrzucony a kurs podniesiony na @2,65 - pomyślałem super, mega uczciwy bukmacher, chce mi dać zagrać po lepszym kursie, ponowiłem więc zagranie. Po odczekaniu blisko 5 minut zakład nie wiedzieć czemu został odrzucony. Pomyślałem - pomyłka, zagram raz jeszcze. Znów kilka minut oczekiwania i jest! Przyjęty, ale nie za 200 tylko za 100 i nie po kursie @2,65 tylko @1,67 gdzie na kuponie było wciąż @2,65 No to pięknie - oszukali mnie w biały dzień, ale na szczęście będąc po lekturze forum gdzie opisujecie takie krzaki, każde zagranie sobie screenuje. Na koniec z ciekawości zerknąłem na ofertę i zakład który chciałem zagrać za oszałamiającą sumę 200 złotych - a tam kurs @1,25 ????
Dobra myślę sobie, może przypadek dam im jeszcze jedną szansę, dołożę coś z piłki żeby nie było. Tym razem mój wybór padł na inny zakład z rozrywki dotyczący premiery filmu Boże Ciało
Zgadnijcie co się stało... Znów zakład odrzucony a zdarzenie usunięte z oferty....
SAMI OCEŃCIE CZY WARTO POŚWIĘCAĆ SWÓJ CZAS...
Ps. Ja straciłem 15 minut, ale zyskałem 51 groszy robiąc cashout tego zakładu z Obamą, na którym też mnie orżnęli. Screenów mam oczywiście nie 3 tylko 13 ale nie chce zaśmiecać forum, jak ktoś chce udostępnię na priv