Zdarzenie z dyscypliny, tego z kursem 1,01 nie trzeba.Trzeba grać ten kurs 1.01 czy dowolne zdarzenie z danej dziedziny?
Nie dowolny, musi być rozgrywany danego dnia.Gramy dowolny typ z danej dziedziny/ligi
W teorii pierwsze kursy na mecz Juventusu pojawiły się 13-14 listopada u innych bukmacherów.Ściema zupełna. Jak gościu mógł obstawić zwycięstwo Juventusu w dniu 23.11.2022, skoro mecz odbył się 04.01.2023. Betfan umożliwia obstawienie góra 3 tygodnie w przód (osobiście sprawdziłem).
Jak nie masz pojęcia to pomyśl logicznie jakie korzyści się ma za reklamę tych bzdetów!!!!!Nie mam pojęcia dlaczego admin wspiera takie krzywe akcje
Kasa misiu kasaNie mam pojęcia dlaczego admin wspiera takie krzywe akcje
Sens jest taki, żeby sprzedać historię o golu Milika bez dawania bonusa za ako i zachęcić do gry wcześniej też tak robili z golem Lewandowskiego w końcówce To ma działać na wyobraźnie... Nie wiem czy kupon może być fake... prawo konsumenckie (obowiązuje reklamodawców...) jest dosyć restrykcyjne w tej kwestii i nie można sobie tak "tworzyć" kuponów na własną rękę. Tak samo jak nie można np. pisać "bonus tylko z kodem..." gdzie bonus tak czy siak dostaje się bez kodu a osoba wpisująca kod przywiązuje się do afilianta a on czerpie z tego korzyści wprowadzając w błąd konsumenta.Ja tam ogólnie nie rozumiem sensu publikowania tego przez firmy. Ktoś wygrał i dobrze, ale w jaki sposób to ma zachęcić do gry akurat w tym bukmacherze? Weźmy taki betfan, ani nawet bonusu od ako tam chyba nie ma, kursy pewnie też nie jakieś sporo odbiegające od reszty. Czyli różnicy na plus nie ma czy taki kupon zagram w betfan czy w jakimkolwiek z 20 innych buków