>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher BETFAN - opinie

K 196,1K

kossma

Użytkownik
Mnie Betfan przeraził już na samym początku, swoją stroną startową. Wizytówką firmy byłi zawodnicy na boisku z końskimi łbami. Od razu domyśliłem się za kogo on ma swoich użytkowników. Nie pomyliłem się i teraz dostrzegam jaki rozsądek mnie natchnął by się tam nie zapisywać. Tacy jak oni stosują takie manewry jak opisany wyżej ale nie tylko. Spotkałem się z metodami rodzaju - przestawione miejscami drużyny gości i gospodarzy (1 dotyczyło wtedy gości). Tyle że to akurat na LV becie bywało...jeszcze jak do niedawna miałem tam aktywne konto.
Trzeba uważać jak się stawia zakład bo nieistniejące wydarzenie sportowe to w ofertach takich niepoważnych buków częste zjawisko. Szukaj potem wiatru w polu.

M 0

M32arcin

Użytkownik
witam. nie grajcie tam. chcialem zmienic stawke poczatkowa 50 z bo juz kilka razy przypadkowo naciasnalem. pisalem na czacie to swierdzili ze mozna zmienic tylko na 500 albo 1000 zl :D zenada

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Na tym chacie to w ogóle pracują półgłówki jak i w całej firmie. Nie maja pojęcia, że kupony z kursem poniżej 1,14 czyli z potencjalna mniejsza wygrana niz stawka powinny byc natychmiast zwrocone. Sprawa będzie miala swoj ciag dalszy, jak najmniej takich krzakow i obsługi. Gość w ogóle pisze do mnie jakbyśmy się znali latami, styl żenada, ale to ich obecnie najmniejszy problem

kriksus 6,5K

kriksus

Użytkownik
Ja uważam że Betfan to i tak jeden z lepszych polskich bukmacherów, ALE... czemu oni nie umieją ogarnać tych freebetów, że po takim czasie odkąd pamiętam muszę pisać do działu pomocy aby mi freebet zadziałał. Oni mają coś z systemem ? Nie wiem, ale najwidoczniej nie chcą tego naprawić.

A 1,6K

aigor

Użytkownik
Chciałbym ostrzec przed scamem jaki uprawia Betfan. Kilka dni temu dostałem promocję:

Specjalnie dla Ciebie mamy ekstra promocję! Dokonaj wpłaty, a zgarniesz bonus 50% do 50 zł do wykorzystania na co chcesz!
Dodatkowa kasa zawsze spoko!

JAK ZGARNĄĆ KASĘ?
👉 Wpłać min. 10 zł
👉 Obróć 1x depozytem
👉 Graj za bonus

Obróciłem depozytem, wszystkie kupony i zdarzenia zostały rozliczone i dzisiaj nadal nie mogłem skorzystać z bonusu bo wyświetla się napis:
Aby zagrać za bonus, musisz wykorzystać środki depozytowe i poczekać na rozliczenie wszystkich zdarzeń umieszczonych na kuponach wchodzących w skład obrotu depozytem.

Następnie wpłaciłem 17zł i zagrałem kupon pod promkę fb. I gość z supportu twierdzi że na tym kuponie co dopiero zagrałem muszą być rozliczone zdarzenia. Mimo że cały depozyt 100zł obróciłem i wszystko zostało rozliczone a bonus jest tylko do 18. Nie polecam!!!

A 1,6K

aigor

Użytkownik
Chciałbym ostrzec przed scamem jaki uprawia Betfan. Kilka dni temu dostałem promocję:

Specjalnie dla Ciebie mamy ekstra promocję! Dokonaj wpłaty, a zgarniesz bonus 50% do 50 zł do wykorzystania na co chcesz!
Dodatkowa kasa zawsze spoko!

JAK ZGARNĄĆ KASĘ?
👉 Wpłać min. 10 zł
👉 Obróć 1x depozytem
👉 Graj za bonus

Obróciłem depozytem, wszystkie kupony i zdarzenia zostały rozliczone i dzisiaj nadal nie mogłem skorzystać z bonusu bo wyświetla się napis:
Aby zagrać za bonus, musisz wykorzystać środki depozytowe i poczekać na rozliczenie wszystkich zdarzeń umieszczonych na kuponach wchodzących w skład obrotu depozytem.

Następnie wpłaciłem 17zł i zagrałem kupon pod promkę fb. I gość z supportu twierdzi że na tym kuponie co dopiero zagrałem muszą być rozliczone zdarzenia. Mimo że cały depozyt 100zł obróciłem i wszystko zostało rozliczone a bonus jest tylko do 18. Nie polecam!!!
Chciałabym pochwalić firmę Betfan ponieważ po kontakcie mejlowym przedłużyli mi bonus o kilka dni

1743245255874.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1596
Do góry Bottom