>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BETFAN - Kto pierwszy, ten lepszy! Kurs 10.0 przez trzy mecze Ekstraklasy!

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dobra, moje niedoczytanie. Myślałem, że jak stawiam na Króla strzelców zakład za 99 pln to mam zaznaczyć, że będę korzystał z Freebetu w przyszłości jeżeli mój strzelec coś strzeli. Rozumiem, że on automatycznie będzie zaliczany jak tylko strzeli bramkę w danej kolejce.
tak, freebety mają pojawiać się automatycznie po strzelonej bramce, od czasu przypisania jest chyba 72h na wykorzystanie, więc pewnie trzeba samemu to kontrolować.

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
No to mamy dzisiaj Pogoń z kursem 10,00.
Tutaj surebet dla chcących pewnego zysku
(kursy już pomnożone przez podatek 12% (fortuna), na bukach bez podatku będzie to ponad 150zł na czysto)
1627802810570.png

Otrzymane punkty reputacji: +164
crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
U mnie też nie rozliczyli po kursie 10,na dodatek wiszą jednego freebeta za medal Polaków
Może Waldi1979 pomoże?
Po co robić promocję i przeciągać póżniej z wypłatami graczy?

X 24,4K

xoli20

Użytkownik
Mi też jeszcze nie rozliczyli, ale bez przesady że przeciągają, skoro miało być do dzisiaj, to może jeszcze będzie ;)

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Panowie odnośnie freebetów czy promocji kurs 10.0 rozmawiałem z osobą z Betfan i najlepiej i najprędzej każdy swój przypadek rozwiąże osobiście bezpośrednio na czacie, poniżej odpowiedź
Cześć,

najlepiej jakby sami napisali na BOG - zaznacz że tam najszybciej im pomogą.

Jakieś pojedyncze przypadki, że ktoś nie dostał freebetu za któryś z medali się zdarzały, po zgłoszeniu nasi konsultanci od razu naprawiali sytuację.

W sprawie Pogoni też na pewno gracze znajdą wyjaśnienie/rozwiązanie, choć o przypadkach problemów tutaj nie słyszałem.

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Dzisiaj ostatnia szansa na kurs 10,00 przy wygranej Pogoni
Pamiętajcie o dokładnej stawce 59zł

1629011875254.png

Otrzymane punkty reputacji: +136
Do góry Bottom