>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BETFAN - 5 zł za "OKAZJA" + 1 zł za "WYBORY" Szpakowskiego

najlepszy20 16,5K

najlepszy20

Użytkownik
1624430723356.png

Kolejna OKAZJA w BETFAN! Polska gra ze Szwecją, mecz skomentuje Dariusz Szpakowski, więc to świetna okazja, aby złapać od nas kolejną okazję! Co więcej - tym razem masz również WYBÓR! Płacimy bowiem freebet 5 zł za każdym razem, gdy podczas 90 minut trwania meczu legenda komentatorki powie słowo "OKAZJA" oraz 1 zł za każde "WYBORY!
1. Postaw kupon
  • Zagraj dowolny zakład na mecz Szwecja - Polska
  • Kupony SOLO lub AKO
  • stawka: dokładnie 89 zł
  • kurs minimalny kuponu: 2.5
  • Kupon musi zostać rozliczony do 23.06, godziny 23:59
2. Odbierz freebety
  • Otrzymasz freebet 5 zł za każde użyte słowo "okazja" przez pana Szpakowskiego, pomiędzy 1. a 90. minutą trwania meczu (+doliczony czas gry)
  • Oraz 1 zł freebet za każde "wybory"
  • Liczą się również odmiany tych słów
  • Np. jeśli użyje słowa "okazja" 10 razy oraz "wybory" 10 razy, otrzymasz freebet 60 zł
3. Czas trwania
  • 22.06.21 r. od godziny 16:00, do 23.06, godziny 18:00
  • Każdemu Graczowi przysługuje jeden freebet
  • wygrana z zakładu freebet przepisana na konto główne zostanie pomniejszona o stawkę freebeta
  • W promocji nie biorą udziału kupony zawarte za środki bonusowe oraz zakłady systemowe

taidio 882

taidio

Użytkownik
też jestem ciekaw, bo na chacie mi odpisali że nie wiedzą, a kupon poszedł(szczęśliwie wygrany, dzięki pan lewy) i jestem ciekaw ile razy pan szpaku powiedział te słowa

BrooklynBouncee 4,8K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Ten bukmacher jako jedyny trzyma jakiś poziom jeśli chodzi o promocje. Od czasu wycofania się z polskiego rynku zagranicznych firm nie było nigdzie tyłu fajnych bonusów na ciekawych zasadach. Jak patrzę na śmieszne forbety, totalbety i inne ścierwa, to ten buk wygląda bardzo fajnie. Oczywiście grając rekreacyjne za stosunkowo niskie sumy. Bo nie wiem co robią jak wygra się więcej i być może jak większość coś kombinują.

najlepszy20 16,5K

najlepszy20

Użytkownik
"Termin ważności „Freebetu” wynosi 2 dni i jest liczony od momentu przyznania „Freebetu”"

Otrzymane punkty reputacji: +18
XvAK 19,4K

XvAK

Użytkownik
Ten bukmacher jako jedyny trzyma jakiś poziom jeśli chodzi o promocje. Od czasu wycofania się z polskiego rynku zagranicznych firm nie było nigdzie tyłu fajnych bonusów na ciekawych zasadach. Jak patrzę na śmieszne forbety, totalbety i inne ścierwa, to ten buk wygląda bardzo fajnie. Oczywiście grając rekreacyjne za stosunkowo niskie sumy. Bo nie wiem co robią jak wygra się więcej i być może jak większość coś kombinują.
I Superbet, nie można powiedzieć bo też dają sporo bonusów, dlatego głównie u nich gram.

Do góry Bottom