>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betfair - wyścigi konne

P 0

piter37

Użytkownik
Witam...mam pytanie dotyczące obstawiania wyścigów na BETFAIR...zagrałem dziś po raz pierwszy obstawiając &#39;nie wygra&#39; po czym obstawiony koń faktycznie nie wygrał a ja wg BETFAIR&#39;a przegrałem - czy ktoś może wyjaśnić mi o co tu chodzi???

R 2

robsonikk

Użytkownik
Może wyjaśnie na przykładzie:
- zagrałeś na rynku brytyjskim w gonitwach &quot;Hcap&quot; nie wygra - koń nie wygrał, powinieneś mieć zarobek
- zagrałeś rynek &quot;To Be Placed&quot; tu kursy na lay są niższe, ale obstawiasz &quot;kto ukończy ten wyścig na 1, 2 lub 3 miejscu&quot; czasem tych miejsc jest do obstawienia od 2 do 4. Jak postawiłeś na konia &quot;nie wygra&quot; a był na tych miejscach (1-3) - przegrałeś.

P 0

piter37

Użytkownik
faktycznie grałem na &quot;to be placed&quot; - dzięki za wyjaśnienie...wynikałoby z tego że łatwiej wygrać na Hcap

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
na rynku amerykańskim?
-jest mniejsza płynność niż na wyścigach GB
-wyścigi na rynkach amerykańskich są zawieszane przed wyścigami i nie ma
możliwości wejścia w &quot;IN PLAY&quot;
- poza tym z punktu widzenia tradera nie różnią się chyba niczym

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
-jest mniejsza płynność niż na wyścigach GB
-wyścigi na rynkach amerykańskich są zawieszane przed wyścigami i nie ma
możliwości wejścia w &quot;IN PLAY&quot;
- poza tym z punktu widzenia tradera nie różnią się chyba niczym
Z pkt. widzenia trejdera 80% rynkow amerykanskich wyscigow konnych jest &quot;nie do gry&quot; wlasnie przez przeplyw gotowki, bodaj wklad w rynek, a co za tym idzie nie do odgadniecia drabinka i utrudniony dostep (lub brak) w Race Card.

P 0

piter37

Użytkownik
Z pkt. widzenia trejdera 80% rynkow amerykanskich wyscigow konnych jest &quot;nie do gry&quot; wlasnie przez przeplyw gotowki, bodaj wklad w rynek, a co za tym idzie nie do odgadniecia drabinka i utrudniony dostep (lub brak) w Race Card.
wkład w rynek? To znaczy?

Do góry Bottom