>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betfair Challenge Lay CS. Start 4 € >> 8000 €

naski 6

naski

Użytkownik
Wiesz, każdy ma swój rozum i powinien wiedzieć kiedy kończy się pewna granica ;) Po za tym nie każdy rynek jest tak obładowany pieniędzmi żeby każdy mógł trafić ten sam kurs co ja, to nawet nie jest realne przy niektórych rynkach. A na koniec jest to tylko mój prywatny challenge, nie ma nawet szans by ktoś razem ze mną go osiągnął ;) Musiałby chyba być non stop on line na tym forum by wiedział co zagrałem, a wrzucać typów z betfair na kilka godzin przed meczem jest kompletnym bezsensem, bo kursy mogą równie dobrze drastycznie spaść jak i wzrosnąć. Na dodatek na fejsie staram się na bieżąco pisać moje ruchy więc tam skupiam się najbardziej, bo jest to bardziej dynamiczniejsza forma przekazu ;)

naski 6

naski

Użytkownik
#59#
Burnley v Chelsea 1:3 HT
Lay 0-1
kurs: 7
L: 29,50€
P: 4,68€
Bank: 35,11€

Na dzisiaj postanowiłem być może skorzystać z okazji, bo ileż można remisować 0-0? A że Lay na taki wynik oferuje niekorzystny kurs, to dałem over 0,5 bo to rzecz jasna równa się Lay 0-0. Ogólnie miałem nie stosować takich Lay&#39;ów, no ale jednak przełamanie musi kiedyś nastąpić, bo wszystkich meczów nie będą kończyć bezbramkowo, chyba że ustawiają mecze na takie wyniki, to już inna kwestia. Najwyżej nigdy nie tknę tej ligi, mimo że jestem negatywnie do niej nastawiony.
#60#
16;45 Esteghlal v Saipa
Back Over 0,5
Kurs: 1,12
Stawka: 35,11€
P/L : 3,99€

Jeśli siądzie to osiągnę tym samym 10% profit i być może do końca dnia nic nie zagram ;)

K 0

killer2601

Użytkownik
Nie no, jasne. Jezeli trzymasz swoj watek na fejsie &quot;w ryzach&quot; to super. Sam sie zainteresowalem tym chalangem i staram sie obserwowac kiedy i z jakich powodow wychodzisz z zagrozonych typow. Dzieki!

naski 6

naski

Użytkownik
Czasami wolę trochę stracić i móc to odrobić niż wyzerować bank. Chociaż nieraz jak nie idzie to się zapala lampka ryzyka, ale mam nadzieję że nie będzie zbyt wiele ku temu okazji

naski 6

naski

Użytkownik
#60#
16;45 Esteghlal v Saipa 3:2
Back Over 0,5
Kurs: 1,12
Stawka: 35,11€
P : 3,99€
Bank: 39,10€
#61#
20:00 KR Reykjavik v Fjolnir
Lay 1-0
kurs: 10,5
Zobowiązanie: 39,05€
ew. wygr: 3,85€

Liczę, że spotkanie będzie overowe z tego względu, że obie ekipy bramkostrzelne ;)

naski 6

naski

Użytkownik
Zamknąłem rynek w 80 min bo był wcześniej cały czas zawieszony, nie wiem czemu, nigdy więcej tego dziadostwa. Powinni tam barany pasać, a nie grać w piłkę ;) -24,09€

naski 6

naski

Użytkownik
#61#
20:00 KR Reykjavik v Fjolnir
Lay 1-0
kurs: 10,5
Zobowiązanie: 39,05€
loss: -25,09€
#62#
Lille v Porto
O: 2,46
L: 15,04€
PL: 9,64€

Albo się trochę odrobi, albo wtopa ;)

naski 6

naski

Użytkownik
A sorry, oczywiście przy tak niskim kursie to tylko mogło być 0-0 ;) Jest na fanpage na fejsie ;)
#62#
Lille v Porto 0:1 FT
Lay 0-0
O: 2,46
L: 15,04€
PL: 9,64€
Bank: 24,65€

Dzisiaj jako formę odrobienia strat chyba podejmę się Lay na koniach, więc nie będzie sensu dodawać co chwilę co aktualnie gram. Do tego celu rozdysponuję 30% banku, czyli jakieś 7€. Czy mi się uda? To się okaże, ale będę musiał dobrze patrzeć na statystyki koni i jockeys. Jeszcze nie wiem na jakie rynki będę uderzał, ale chyba Lay win, bo &quot;to be placed&quot; na miejsce 1-3 chyba zbyt duże ryzyko. Na profilu na facebooku myślę, że będę starał się w miarę na bierząco dodawać przed rozpoczęciem race&#39;u

naski 6

naski

Użytkownik
#63#
Al Arabi v Al Khor
Lay 1-0
O: 9,40
L: 8,40€
PL: 0,94€

Stwierdzam, że nie ma jakiegokolwiek layowania koni, bo statystyki nic tak naprawdę nie dają. Zagrałem jeden wyścig za mniej niż 30% i okazał się niewypałem. Następnie testowałem za mniejsze stawki wspierając się statystykami i wyglądało to tak: 3 wyścigi wygrane, następnie przegrany i znowu 3 wygrane i tak w kółko, bilans wychodził na niewielki minus. Ba dodam, że miałem jakiś 90% plus po pewnej serii, ale co z tego jak zagrałem wyścig gdzie było z 15 koni i zagrałem akurat jockeya kompletnego outsaidera, po statach widać było że świeżak bo miał bodajże może z 50 wyścigów na koncie w UK i trochę w Irlandii, jego procent wygranych 8% kurs był 15 i skubaniec wygrał, na faworyta był 4 i miałem go layować, bo po statach było ewidentne, że raczej nie wygra, no ale jego koń z kolei w wyśmienitej formie. I tak z 90% zysku zrobiłem 15% stratę, więc nie polecam takiego mielenia wielu wyścigów. Może jak ktoś ma szczęście i będzie grał po 1 wyścigu dziennie, to jakoś zdoła dobić pięknej kwoty, ale do mnie to nie przemawia póki co. Wolę jednak trading na koniach ;)

Do góry Bottom