>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betfair Bonus 10 E dla Ciebie.

wacla200 0

wacla200

Użytkownik
Twoja nazwa użytkownika to: XXX

Witaj Graczu,

&quot;Nasze Orły&quot; w pocie czoła przygotowują się do meczu eliminacyjnego z Irlandią Północną, bowiem do rozpoczęcia spotkania w Belfaście pozostało zaledwie kilkanaście godzin. Pomimo, że atmosfera wokół polskiej reprezentacji nie jest najlepsza, a Leo Beenhakker nie może skorzystać z usług wszystkich swoich piłkarzy, to niewątpliwie Polska wybiera się na Wyspy po 3 punkty.

Nie musisz jednak martwić się o wynik meczu. Niezależnie od losów konfrontacji z Irlandią Północną, zgarniesz 10€ bonusu do wykorzystania w Betfair Kasynie!

Warunki promocji 10€ + 10€

Należy obstawić za minimum 10€ (lub równowartość w innej walucie) zakład na giełdzie zakładów,
na dowolnym rynku, na meczu Irlandia Północna - Polska.
Do promocji kwalifikują się tylko i wyłącznie zakłady przyjęte przed rozpoczęciem meczu, tj. do godziny
18:15 w sobotę, 28 marca 2009r.
Niezależnie od rozstrzygnięcia zakładu, Betfair zobowiązuje się wypłacić na konto gracza 10€ do wykorzystania w Betfair Kasynie. Bonus podlega jednokrotnemu obrotowi przed zrealizowaniem
wypłaty.

Szczegółowy regulamin promocji znajdziesz na http://www.betfairpromo.pl

D 0

duch1988

Użytkownik
Również otrzymałem tego maila. Bonus podlega jednokrotnemu obrotowi przed zrealizowaniem wypłaty - takie bonusy to mi się podobają :p

rybex 3

rybex

Użytkownik
U mnie nadal niema ale ja w przeciwienstwie do niektorych nie siedze non stop przy kompie odwiezajac co chwile czy aby nie dodali tych 10e???? opanuj sie dami...
Pisalem do suportu i dzisiaj do godizny 0:00 maja dopisac wszystkie bonusu jesli oczywiscie zostały spełnione warunki(ale z tego co widze juz ktos to wczesniej pisał)

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
U mnie nadal niema ale ja w przeciwienstwie do niektorych nie siedze non stop przy kompie odwiezajac co chwile czy aby nie dodali tych 10e???? opanuj sie dami...
Pisalem do suportu i dzisiaj do godizny 0:00 maja dopisac wszystkie bonusu jesli oczywiscie zostały spełnione warunki(ale z tego co widze juz ktos to wczesniej pisał)
no to cierpliwie czekamy ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
I co co cały dzien minoł i bonusu nie dostałem , dajcie spokujjjjjjjjj
Zamiast wywodzic sie nam tutaj ze swoimi zalami napisz do suportu w tej sprawie i daje Ci 100% ze albo okaze sie ze nie spelniles jakis warunkow albo bezproblemoow dodadza Ci kase. Ja osobiscie takze niedostalem tych eurasów ale nie panikuje.
Pozdro

panmc 1,2K

panmc

Użytkownik
Wejdźcie sobie do jakiejs gry w kasynie. U mnie było tak ze w głównej zakładce kasyna nie miałem a jak wlaczylem ruletke to tam już bonus był.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ok po napisaniu do suportu kasa sie pojawila, promocje mozna uznac na PLUS
Teraz panowie moje pytanie brzmi na jakiej grze najszybciej i najlatwiej obrocic bonus
Pozdrawiam

Do góry Bottom