>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betdirect - 25Funtów + 25 funtów future Free bet

S 0

serek

Użytkownik
1. Link ze strony która ma własne wynegocjowane bonusy ( ciekawe ile mają obrotu skoro dostają od buków takie handicapy ???? )

betdirect.com

(Jak ktoś sie zarejestruje z innego linku to nie odpowiadam za nie przyznanie bonusa... ale żeby nie było link zwykły http://www.betdirect.com).

2. Wpłata kasy poprzez MB, Nettelera lub kartą kredytową.

3. Stawiamy 25 Funcików na dowolny zakład

4. Dostajemy 25 Funtów free beta ( podobnie jak w paddy power) i stawiamy na co chcemy !!

5. Zlecamy wypłate i wypłacamy kase - ani depozytu, anie potem po zagraniu bonusa nie trzeba go obracać !!

PS. Dodatkowa promocja jest za ta samą kase możliwość otrzymania kolejnych 25 Funtów free beta jeśli obstawimy 10 zakładów po 25 Funtów - ale to już dla odważnych...

Buk w 100 % wypłacalny i polecany - lubie &quot;wyjmować&quot; kaske od angoli ????

R 0

robsonex

Użytkownik
Te drugi link to taki zwykły - niezwykły :spokodfhgfh: . Myślę że nie trzeba się rejestrować ze specjalych linków gdyż mają na stronie jak wół podane, że dla nowych użytkowników jest bonus 25Ł+ 25Ł po 10 zakładach. :jezora:

S 0

serek

Użytkownik
A zna ktoś prowizje u tego booka?? Obsługują karty płatnicze Maestro?? dziękuje z góry za odpowiedź

tak karty maestro tez sa ???? a co do prowizji to nie pisza nic...wiec najprawdopodobniej nie ma ????

P 0

peter2903

Użytkownik
brawo serek.
Wygląda ładnie ale powiedz mi tylko czy nie odejmują po zagraniu free beta postawionej stawki.(wiesz oczym mówie-stawiam za 25 funtów i dopisują wygraną minus 25 funtów)Jeśli nie, to zajebiście ???? :mrgreen: ???? -dla serka za promo

S 11

support75

Użytkownik
peter2903, glupio pytasz. a powiedz mi gdzie po postawieniu freebeta nie odejmuja stawki od wygranej ?
bo czasem to nie mam sil do waszych pytan.

P 0

peter2903

Użytkownik
....kto pyta nie błądzi?
peter2903, glupio pytasz. a powiedz mi gdzie po postawieniu freebeta nie odejmuja stawki od wygranej ?
bo czasem to nie mam sil do waszych pytan.
kolego pytam bo nic nie widze w terms&amp;conditions , a pytaniewydaje mi się dość zasadne,Np. kkiedys w gamebookers nie odejmowali stawki postawionego free beta.Co ty na to madralo?

P 0

peter2903

Użytkownik
zwracam honor
nie chciało mi się przewinąc stronki do samego dolu i nie zauważyłem T%C,Z góry sorry za bląd.support-racje przyznaje :jezora:

S 0

serek

Użytkownik
Nie ma co sie kłucic chłopaki... tylko zgarniac kase z fajnej promo :p
:gool: :gool: :gool: :gool: :gool: :gool: :gool: :gool:

damians888 0

damians888

Użytkownik
chcialbym wplacic kase do tego buka przez moneybookers tylko nie wiem jaka walute wybrac przy wpłacie? i ile bedzie kosztowla taka tranzakcja?

M 0

mkiller

Użytkownik
Serek mam pytanie.. czy betdirect daje freebeta o wartosci 25&amp;, czy mozna zagrac za mniejsza kwote i dostanie sie freebeta.. pewnie nalezy postawic 25% ale pytam sie dal pewnosci..

S 0

siwadupa

Użytkownik
1.Stawiam zaklad za 25 Funtow. Przegrywam. Na moim koncie 0.00
2. Dostaje free bet 25 Funtow. Stawiam na zdarzenie o kursie 2.00.

Pyt. Jesli trafie free betem zdarzenie o kursie 2.00 to na moim koncie znajdzie sie 25 Funtow ? Czy 50 funtow ?
Postawilem i pisze ,ze do wygrania jes 50 funtow. Odejma mi ta kase(25 free bet) po zdarzeniu czy nie ?

P 0

peter2903

Użytkownik
błagam o pomoc,przegrałem 1. akład i został mi free bet?Ale jak go użyć?kiedy próbuje go w stawce uzyc zawsze pisze ze mam za mało pieniędzy na postawienie zakładu..co robić?!?!?Jakoś się aktywuje tego freebeta?powiedzćie jak to robicie,print screen byłby miiile widziany :spokodfhgfh:

S 0

serek

Użytkownik
ja juz zagralem to nie dam print screena ale jak dajesz zakład to musisz poprostu wpisac stawke 25 i zaznaczyc tam (taki mały kwadracik obok ktorego pisalo cos w stylu use free bet) i dac oki ????

Do góry Bottom