>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betcroc 50$

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
Wiecie może w jakich godzinach LC działa? Z 50$ ugralem 2000$.
Zrobiłem przelew na 100$ z karty płatniczej. Chciałem się zapytać kiedy dopiszą mi 100$ i bonus, a czat nie działa;(
depozyt kartą powinien być INSTANT czyli od razu po jego wykonaniu, bardzo dziwne że w twoim przypadku jest inaczej :;/:

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Zmiana regulaminu dla nowych osób:
Management reserves the right to change or cancel this offer at any time. Must be 18 years of age or older and reside outside of the USA and Costa Rica. Winnings from promotional offer FREE PLAY AND BONUS DEPOSIT will be paid after deposit is made and played/rolled over A MINIMUM OF 30X (thirty times). FREE PLAY, INITIAL DEPOSIT and BONUS DEPOSIT MUST ALL BE ROLLED OVER 30X (thirty times) before ANY PAYOUT WILL ME MADE. www.betcroc.com

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Suchoparek jestes pewny, że tylko dla nowych? Dla starych ciagle x 10? W ogóle ta promocje jest jeszcze aktualna dla nowych?
REE PLAY, INITIAL DEPOSIT and BONUS DEPOSIT MUST ALL BE ROLLED.
Czyli jednak te 2000$ które kolega wyzej wygrał tez trzeba obracać.

grajek 24

grajek

Użytkownik
Wiecie może w jakich godzinach LC działa? Z 50$ ugralem 2000$.
Zrobiłem przelew na 100$ z karty płatniczej. Chciałem się zapytać kiedy dopiszą mi 100$ i bonus, a czat nie działa;(
napisz im maila do supportu.jak Ci dopiszą i wyplacisz to daj znac bo tez ugrałem z tego 2000 i nie wiem czy ryzykowac depozyt

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Dostałem taką informacje na e-mail:
From time to time it becomes necessary to update and change our promotional offers and the rules associated at BetCroc. Please be advised that effective immediately for any newly registered players or existing register players that have made &quot;NO&quot; initial deposit* we have implemented a RULES change for the $50 Free Play and 100% Bonus Deposit Offers.
* podkreślenie moje

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Obrót x30 nie jest niemożliwy (typowy np. dla sieci NetEnt).
Problem jest w wysokości minimalnej wpłaty - nie każdy ma,lub chce tyle wypłacić.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Ja rozmawiałem przed chwila na chacie i wynikło z tego tyle że:
Przykład:
Dostajemy 50$, wygrywamy np. 2000$, wpłacamy 100$, dostajemy bonus 100$, czyli mamy w sumie 2200$, i teraz to 200$ musimy obrócic 30 razy, czyli w sumie zagrac za 6000$. Tyle.
e: Suchoparek, jesli ktos z freeplaya nagra 10k$ to ma co najmniej bite 4k$ na plus do wypłacenia.
Suchoparek: ??? Nie bardzo rozumiem. Napisałem,że nie ? ????
telprzem:
Obrót x30 nie jest niemożliwy
Oczywiście przeczytałem: Obrót x30 nie jest możliwy. ???? Sorry.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom