Witam wszystkich,
napiszę tutaj swoje wypracowanie odnośnie tego buka, by się wyżalić, jak i też ostrzec innych przed tym bukmacherem.
Do rzeczy Panowie i Panie - dzisiaj się u nich zarejestrowałem. Zrobiłem depozyt 1k. Chciałem początkowo wszystko postawić na jeden zakład o kursie 4.45. Wpłata doszła - patrzę na stan konta - jest tylko 990 zł z groszami. To dawaj znowu na livechata do nich (już pierwszy raz z nimi rozmawiałem przed rejestracją to już wtedy nie napawało to optymizmem, a mimo to się tam zarejestrowałem. Koleś z którym rozmawiałem po polsku udzielał bardzo lakonicznych odpowiedzi w stylu TAK/NIE, po czym po drugim moim pytaniu napisał, że lepiej byłoby jakbym e-maila napisał do Biura Obsługi Klienta ????), pytam się JAK TO MOŻLIWE, skąd taka różnica w kwocie? To inny koleś - teraz rozmowa odbywała się w języku angielskim - stwierdził, że jest to związane z przeliczeniem dolarów na złotówki i coś tam. Ja tego nie pojmuję, skoro wpłacałem im z mojego konta MB w złotówkach na ich konto MB w złotówkach. Tutaj był mój pierwszy tzw. WKURW ????.
Dobra, tam pal licho z tymi 10 zł, kolejna kwestia wyjaśniana na czacie - zanim się zarejestrowałem upewniałem się, czy bonus 20% jest dodawany automatycznie - to była odp, że tak. To piszę im, że nie dostałem tego bonusu. Koleś to samo - proszę to napisać na e-maila ????. DRUGI WKURW.
Trzecia sprawa, już podwkurwiony myślę sobie - dobra, już mam gdzieś to, że zostałem skrojony na jakieś 10zł, mało to, że nie mam bonusu - stawiam te 990 z hakiem na to, co sobie zaplanowałem. I jakie moje zdziwienie, kiedy chce postawic tą kwotę w jednym becie? TWÓJ LIMIT STAWKI ZOSTAŁ PRZEKROCZONY :browar565:. Tylko nie wiem ***** jakim cudem, skoro jeszcze żadnych zakładów u nich nie zawarłem. Niby mój limit wynosi 200zł na to zdarzenia. To kurde dawaj - robię single bety po 200 każdy. I zrobiłem może 3 takie. Zostało jeszcze na koncie niecałe 400 - chciałem jeszcze dwa razy zrobić dwa pojedyncze bety na to samo zdarzenie i po tym samym kursie - teraz kolejne schody - limit niby dalej 200zł, ale jak wpisuje stawke, to nie przechodzi do dalszego kroku i kwota znika z pola ( na szczęście nie z konta). Masakra totalna. Kiedy chciałem ten aspekt wyjaśnić w trzeciej rozmowie na czacie, Pani stwierdziła że muszę się skontaktować z DEPARTAMENTEM ZAKŁADÓW w tej kwestii. I to wszystko. Myślałem, że padnę - to pytam się jej, w jaki sposób mogę to uczynić - to podała mi jakiś amerykańsko/kanadyjski numer telefonu i numer faksu. No to jest już ***** przesada jak nic. Znam angielski w stopniu powiedzmy średniozaawansowanym, ale nie będę nigdzie dzwonił i się produkował.
Jednym słowem - totalna masakra, wszystko na przekur, same problemy, nie jestem zadowolony nawet w 10% z tego początku 'współpracy'. O niczym nie myślę teraz, jak żeby te bety które zrobiłem weszły, a ja jakimś cudem wypłacił od nich kasę i zamknął konto.:;/: