>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick vs BAH ktory buk?

korton 6

korton

Użytkownik
Witam chcialbym sie was zapytac moi mili bukmacherzy ktorego buka wybrac , co prawda gralem juz w Betclicu i nie jestem 100% zadowolony , mam jeszcze konto na BAH&#39;u i sie zastanawiam czy dzis nie przelac tam pieniedzy mozecie ppodac ✅ i ⛔ tych bukmacherow .

DLA KAZDEGO DZIEKUJE ???? poprzez klik dzieki

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Zdecydowanie Betclic. Przede wszystkim mają o wiele lepsze kursy, błyskawicznie wypłacają pieniądze (w sobotę pieniądze przeze mnie wypłacone na MB doszły w 30 minut). Co jakiś czas rzucają bonus na zakłady sportowe podwajający wpłatę. Do tego dochodzi świetna obsługa, livechat - po prostu bardzo dobry buk. Co prawda brakuje im czasami handicapów na niektóre spotkania, jednak podsumowując jest znacznie lepszym bukmacherem od Bet-at-home.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Witam chcialbym sie was zapytac moi mili bukmacherzy ktorego buka wybrac , co prawda gralem juz w Betclicu i nie jestem 100% zadowolony , mam jeszcze konto na BAH&#39;u i sie zastanawiam czy dzis nie przelac tam pieniedzy mozecie ppodac ✅ i ⛔ tych bukmacherow .
DLA KAZDEGO DZIEKUJE ???? poprzez klik dzieki
Jako że gram już spory czas w bukach internetowych, i z obu już korzystałem to dziwię się, że jesteś niezadowolony z Betclica. Betclic ma całkiem bogatą ofertę, owszem, brakuje tam sporo dodatkowych zakładów, ale na tle Baha, to wygląda o niebo lepiej. Bah ma bardzo szeroką ofertę jednostkową, ale bardzo skromną - jeśli chodzi o zakłady dodatkowe (patrz siatkówka, która jest tam po prostu olewana)
Po stronie Betclica na pewno są kursy, na pewno w większości atrakcyjniejsze niż Bah. No i jak widzę na bahu kursy po 1,75 za zakłady równoległe to aż mnie skręca :;/: (a było i jest tam to praktykowane). W Betlicu raczej będziesz mial po 1,85 - a to już równica.
To tak w skrócie, na pewno jest sporo innych ✅ i ⛔ po stronie obydwu, ale w moim odczucie Betclic plasuje się wyżej w hierarchii. Niech się inni wypowiedzą

korton 6

korton

Użytkownik
na czym polega wyplata &quot; Wypłata za pomocą przelewu bankowego&quot;

w BAHU prosza mnie o

WYPŁATA

Wypłaty w trakcie opracowania 0 PLN

Odbiorca *********
Nazwa banku
BIC (SWIFT-Code)
IBAN
Kwota PLN
Informacje dodatkowe (nie obowiązkowe)

o co w tym chodzi gdzie mi wyplaca na co i jak ? help

V 256

vernix

Użytkownik
Wypłacą Ci na TWOJE konto bankowe (dane muszą być zgodne z tymi u bukmachera).

BIC (SWIFT) znajdziesz wpisując w google: BIC nazwa banku
IBAN to nr Twojego konta bankowego poprzedzony PL, jeżeli konto posiadasz w polskim banku.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
W bahu chyba nikt nie gra na serio. Marża którą pobiera ten bukmacher jest kolosalna. Kiedyś dostałem tam jakiś bonus z konkursu na forum i aż mi ciarki przechodziły po plecach kiedy na dublu o kursie 2,5 potrafiłem tracić 0,5 w stosunku do innych firm.
Również mnie dziwi Twoje niezadowolenie z Betclicka - całkiem przyjazny buk na początek przygody z obstawianiem. Później zapewne przerzucisz się na Pinnacle czy też inny z lepszymi kursami, bądź atrakcyjniejszą ofertą, ale na początek jest ok.
Wszystko zależy też od tego, jakie dyscypliny chcesz grać i jak bogatą ofertę zakładów ma posiadać strona.
Zapraszam do przeczytania pierwszego tematu w tym dziale:
http://forum.bukmacherskie.com/f57/najlepszy-bukmacher-internetowy-41313.html
Jak zapewne zauważysz, ile osób tyle zdań - sam musisz wybrać swojego ulubieńca.
Ja np. lubię Pinnacle (jedne z najwyższych kursów), Bet365 (bogata oferta na handicapy) i Expekt (spora oferta na żółte kartki).
I moim prywatnym zdaniem: BetClick &gt; Bah
Pozdrawiam ;)

korton 6

korton

Użytkownik
ALE KUR****TWO ten BAH. hahaah
ludzie co jest grane , obstawilem live 3 tercje
Kupon

Szczegóły kuponu
Rodzaj zakładu Pojedynczy Stawka 4,00 PLN
Numer konta gracza 14476730 Kurs 2,75
Numer kuponu 26 maks. wygrana 11,00 PLN
Data 26-09-11 20:24 Wygrana 0,00 PLN
Status Anulowane
Numer zakładu Zdarzenie Typ Kurs Status Czas rozpoczęcia Wynik
2892108 Dinamo Riga - HC Lev Poprad (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej) 1 2,75 26-09-11 18:10
i 2 kupon
Kupon

Szczegóły kuponu
Rodzaj zakładu Pojedynczy Stawka 11,00 PLN
Numer konta gracza 14476730 Kurs 1,40
Numer kuponu 25 maks. wygrana 15,40 PLN
Data 26-09-11 20:21 Wygrana 0,00 PLN
Status Anulowane
Numer zakładu Zdarzenie Typ Kurs Status Czas rozpoczęcia Wynik
2892110 Dinamo Riga - HC Lev Poprad (under/over 3.5) (Poniżej/Powyżej) 1 1,40 26-09-11 18:1

akurat te mecze mi weszly i nie wiem czemu dopiero po zakonczeniu meczu po jakis 10 min odswiezam strone a tu za MI ANULOWALI 2 kupon i zwrocili te 15 zl za zakladay co za syf co to za bukmacher , szok , ja im tego tak nie podarauje , bo jak obstawaielm w 2 tercji i przegralem kupon to mi go zaliczyli a teraz ?;o

co moge robic?

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
W bahu chyba nikt nie gra na serio.
Bardzo mądrze powiedziane.
Ja tam wpłacam tylko jak mam ochotę połapać coś na live bądź pograć w pokera. O żadnym stawianiu przed meczami nie ma mowy!
A jak widzę na jakieś zdarzenie dwudrogowe kursy po 1.75 to ręce opadają.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
akurat te mecze mi weszly i nie wiem czemu dopiero po zakonczeniu meczu po jakis 10 min odswiezam strone a tu za MI ANULOWALI 2 kupon i zwrocili te 15 zl za zakladay co za syf co to za bukmacher , szok , ja im tego tak nie podarauje , bo jak obstawaielm w 2 tercji i przegralem kupon to mi go zaliczyli a teraz ?;o
co moge robic?
Szczerze mówiąc... nic.
http://www.bet-at-home.com/start.aspx
Chyba każda firma bukmacherska zastrzega sobie prawo do anulowania kuponów w każdej chwili i bez podania przyczyny.
Napisz do supportu - powiedzą Ci dlaczego zakład został tak rozliczony.
PS: Szczerze mówiąc coś musiało być &quot;nie tak&quot;, bo dla firmy pokroju bah 11,40 zł które mogłeś wyciągnąć to jest mniej niż przelany grosik dla stacji benzynowej. Wątpię aby anulowaniem takich wygranych chcieli zrazić do siebie potencjalnych przyszłych &quot;dokonujących wpłat&quot;, ot tak, bez przyczyny.

K 1,2K

kinder-jajko

Użytkownik
Dla mnie ani jeden ani drugi.Spróbujcie popatrzeć na oferty Betssona,Bet365,Expekt,Betsafe,Tobet.Jest tu więcej możliwości grania,czyli więcej zdarzeń na dany mecz.Często jak jest trudny mecz wybieram zakłady na kartki,rogi czy też spalone,ilośc fauli.Kursy dwudrogowe ,a więc dość wysokie.Przeglądam statysyki meczowe,sędziowskie i jak sobie coś upatrzę gram.Trafiam na poziomie 60 % skuteczności.
W Betclic i BAH znajdziecie raczej zakłady standardowe.Nieraz na prawdę warto trochę głębiej pogrzebać w necie i znaleźć coś mniej typowego.

Do góry Bottom